2777
2789
عنوان

نامزدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 117 پست
چیزی برا گفتن ندارم :) 

از حرفم ناراحت نشو ...من خیلی عصبی میشم وقتی هم جنسام همه چیزشونو میبازن تو یه رابطه 🥲 اون پسر هیچیش نمیشه مطمئن باش🥲اون باید اونقدر مرد باشه که بدونه. وقتی تو از همه چیت و حتی از باکرگیت گذشتی اون حتی فکر خیانتم نکنه 

ممنون میشم اگه تو تاپیکهای ختم و حاجت روایی اضافه ام کنید ؛ امیدوارم به تمام آرزوهاتون برسید🥺🤗کاربری مشترک🧊
چه بیوت قشنگه  معنی بیوتو از نظر خودت برام میگی ... مرسی عزیزم

اگر منظورتون امضامه ترانه معروف مرحوم محبان و داستان آواز قو در لحظه مرگه. قوها معروفند که در واپسین لحظات حیات به رودخانه ای که اولین بار عاشقی کرده اند بازمیگردند و در میانه آواز عاشقی میمیرند

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا میگم ۴ ماه کات کردم ولی نشد .تهش باز اشتی کردیم.اصلا روانم هم با نبودنش داغونه هم وقای هست روان ...

نباید بذاری برگرده من شمارمم عوض کردم تایمی کات کرده بودم که خونمم داشتم جا به جا میکردم الان اصلا نمیدونه کجام و شمارمم نداره 

از حرفم ناراحت نشو ...من خیلی عصبی میشم وقتی هم جنسام همه چیزشونو میبازن تو یه رابطه 🥲 اون پسر هیچی ...

نه عزیزم از حرفه تو ناراحت نشدم.از وضع زندگی خودم ناراحتم❤

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
نباید بذاری برگرده من شمارمم عوض کردم تایمی کات کرده بودم که خونمم داشتم جا به جا میکردم الان اصلا ن ...

اره خب راس میگی ولی جیگرشو نداشتم شمارمو عوض کنم

اخه جوری دوستان گفتن هرمردی هرزن یادختری فالوکرد باید ب چشم مردزندگی نگاش نکرد بدبین شدم خخخ

منم بد بینم اصلا اخه دلیلی نداره فالو کنه جز هیز بازی🤣

اخه جوری دوستان گفتن هرمردی هرزن یادختری فالوکرد باید ب چشم مردزندگی نگاش نکرد بدبین شدم خخخ

ولی تو حساس نشو اگه خودت حساس نیسی و طرفت خوبه این ی موردو بیخیال

ولی تو حساس نشو اگه خودت حساس نیسی و طرفت خوبه این ی موردو بیخیال

خخخخ بخدامیای نی نی سایت اعتماد وباوری ک ب عشقت داری ازبین میرن بدبینت میکنن یاقران🤣

خدایاشکرت...❤️

خخخخ بخدامیای نی نی سایت اعتماد وباوری ک ب عشقت داری ازبین میرن بدبینت میکنن یاقران🤣

🤣🤣