2777
2789
عنوان

نامزدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 117 پست
همون اول ما دوست بودیم لو رفتیم ازهم جداشدیم ۶ماهی ازهم بیخبربودیم ومن دیدم پشتمو خالی کرد ازش خبری ...

عزیزدلمممممایشالا به حق ۵ تن زودتر باهم ازدواج کنید و برید سر خونه زندگیتون.توام برا ما دعا کن .

چند سالتونه ؟❤❤❤

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
۳۰ سالشع من ۲۲

سنشم بالاست عجیبه اینقدر بیخیاله بنظر من یبار که کنار همین حالش خوبه حوصلش سرجاشه باهاش حرف بزن بگو خاستگار دارم اذیتم میگن قبول کن میخوام توبیای خاستگاری یا حداقل مامانت به مامانم مطرح کنه اگه دیدی جدی نگرفت برو پی زندگیت به هیچ عنوان بکارتتوازدست نده من دادم و پشیمونم 

من ۲۳ سالمه و ایشون ۲۶

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلمممممایشالا به حق ۵ تن زودتر باهم ازدواج کنید و برید سر خونه زندگیتون.توام برا ما دعا کن . چن ...

انشاالله خدا اززبونت بشنوه 

الهی به حق این ماه عزیزشماهم مشکلتون حل شه

۲۳من ۲۶ اون

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
عزیزدلمممممایشالا به حق ۵ تن زودتر باهم ازدواج کنید و برید سر خونه زندگیتون.توام برا ما دعا کن . چن ...

برای ازدواجتون مانعی ندارین؟

مثلاخونواده ها ناراضی باشن

من خونواده اونا خیلی راضین باهاشون در ارتباطم باخواهرش خیلی دوستم مامانش بارها منو دیده سلام و احوالپرسی

ولی خونواده من ناراضین چون وضع مالیش زیاد تعریفی نداره

سنشم بالاست عجیبه اینقدر بیخیاله بنظر من یبار که کنار همین حالش خوبه حوصلش سرجاشه باهاش حرف بزن بگو ...

ی بار گفتم خاستگار دارم گفت من نمدونم خودت هر تصمیمی بگیری بهش احترام میزارم

انشاالله خدا اززبونت بشنوه  الهی به حق این ماه عزیزشماهم مشکلتون حل شه ۲۳من ۲۶ اون

عزیزمی.قربونت 💋❤🌹رفتی خونه خودتون منو تگ کن خوشحال میشم🥰❤😍

برای ازدواجتون مانعی ندارین؟ مثلاخونواده ها ناراضی باشن من خونواده اونا خیلی راضین باهاشون در ارتب ...

اصلا باهم اشنا نیستن که مانعی باشع .هیچ کی هیچ کیو نمیشناسه از خانواده هامون :)

عزیزمی.قربونت 💋❤🌹رفتی خونه خودتون منو تگ کن خوشحال میشم🥰❤😍

انشاالله پولش جور شه ماشین بگیره عروسی بگیریم بریم 

اصلا باهم اشنا نیستن که مانعی باشع .هیچ کی هیچ کیو نمیشناسه از خانواده هامون :)

انشاالله که مانعی نباشه

ی بار گفتم خاستگار دارم گفت من نمدونم خودت هر تصمیمی بگیری بهش احترام میزارم

بگو تصمیم گرفتم زن توبشم احترام بزار پاشو بیا

اولین کسیه تو زندگیته یانه؟

اگه نه قبلیارو خبرداره؟

یعنی هرپسری هردختری فالو کنه خیانت کاره؟من عشقم فالوردخترپسرزیادداره یعنی خبریه عایا؟!منم سگ شم

آره سگ شو

ممنون میشم اگه تو تاپیکهای ختم و حاجت روایی اضافه ام کنید ؛ امیدوارم به تمام آرزوهاتون برسید🥺🤗کاربری مشترک🧊