2777
2789
عنوان

نامزدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 117 پست
بکارتتو داری یا ازدست دادی؟

فک نکنم بکارتش مونده باشه اونم تو این مدت 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کم کم مهرش کمرنگ میشه سالها پیش من با یکی بودم باز بخاطر یه سری بی اعتمادیا داستانمون تموم شد ...

بخدا میگم ۴ ماه کات کردم ولی نشد .تهش باز اشتی کردیم.اصلا روانم هم با نبودنش داغونه هم وقای هست روانمو سر مساعلی داغون میکنه

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
منم پا رو دلم گذاشتم دختر منم سه سال همه جور باهاش بودم اونم کم نذاشت ولی اگه قرار اعتماد نباشه میخو ...

الان باهم ازدواح کردید؟ 

پسرا یجورین تاوقتی کسیو عقد نکردن میخوان عقده هاشون درکنن بعداز عقد دیگه سمت کسی نمیرن خیانت نمیکنن ...

الان ازدواج کردید ؟ از اول دوستیم قصدش ازدواج بود؟

بنظرت دوست پسر منم قصدش ازدواج میشه؟

این بستگی داره پسره از هرلحاظ خوبه؟ چرا نمیاد خواستگاری  رابطه ج با نامزد رو خونوادت میپذیرن؟؟ ...

نمدونم میگه من نمیخام ازدواج کنم .من دوسش دارم همه چیشو .

نه خانوادم رابطه ج نمیپذیرن 

چیکار کنم با سیاست برم جلو که تهش ازدواج شه؟

ایندفعه به یه مشاور هم همزمان با کات کردن مراجعه کن. البته حواست باشه مدرک مشاور واقعا روانشناسی باش ...

چه بیوت قشنگه 

معنی بیوتو از نظر خودت برام میگی ...

مرسی عزیزم

منم حرص میخوردم ولی خب از ته دلش باخبر بودم که منو برای زندگی میخواد ولی اونا برای هوسن خاستگاری من ...

این منووبا خانوادش اشنا نکرد که هیچ....خاستگاریمم نیومده. ب . ک .ن  درو هم نیست با من.

نمدونم اصلا تکلیفش چیع

نه عزیزم اشتباه میکنی ارزشش رو نداره وقتی خبر ازدواجش رو بشنوی متوجه میشی که ارزش تلف کردن عمر و اح ...

وای خدا اون روزو نیاره

مرده حیوون که نیست کلی ادم به واسطه کارم دیدم که چشم بلند نمیکنن رو یه نفر دیگه برای کارش تخفیف قائل ...

اره خب راست میگی اینم هست

الان ازدواج کردید ؟ از اول دوستیم قصدش ازدواج بود؟ بنظرت دوست پسر منم قصدش ازدواج میشه؟

نه هنوز ازدواج نکردیم 

ازاول نه بعد ۶ماه کات کردن خودش اومد سمتم واعتراف کرد عاشقم شده ولی اولش به قصد هوس اومده سمتم

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
این منووبا خانوادش اشنا نکرد که هیچ....خاستگاریمم نیومده. ب . ک .ن  درو هم نیست با من. نمدونم ...

چند سالشه؟

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
نه هنوز ازدواج نکردیم  ازاول نه بعد ۶ماه کات کردن خودش اومد سمتم واعتراف کرد عاشقم شده ولی اول ...

بعد چند سال دوستی ۶ ماه کات کردی که اومد اعتراف کرد؟

بعد چند سال دوستی ۶ ماه کات کردی که اومد اعتراف کرد؟

همون اول ما دوست بودیم لو رفتیم ازهم جداشدیم ۶ماهی ازهم بیخبربودیم ومن دیدم پشتمو خالی کرد ازش خبری نیست فهمیدم برای هوس بودم 

تااینکه خودشو به در دیوار زد عشقشو بهم ثابت کنه گفت یکبار دیگه بهم اعتماد کن عاشقت شدم اول هوس بودی ولی عاشقت شدم دیگه دوباره باهم خوب شدیم تا الان که ۸.۹ سال میگذره

رابطه نداشتیم تو اون چندماهی که برای هوس بودم فقط درحد بغل بوس

اولین واخرین تجربم بوده وهست توعمرم باینفر دوست شدم که عاشق شدم وخدا قسمت کنه همسرم بشه دعاکن زمینش فروش بره بتونه ماشین بخره