2777
2789
عنوان

من شوعر میقام🥺💖

255 بازدید | 19 پست

لطفا نگید خوب نیست و...

۱۷سالمه واقعا دوس دارم ازدواج کنم دلایل خودمو دارم

اما تو سایت همسریابی ک نگاه میکنم ی مورد خوب پیدا نمیشه چیکار کنم بنظرتون؟میخام از استان خودمون گلستان باشه

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایت که بدرد نمیخوره

یه ذره صبر کن وارد دانشگاه بشی موردای خوبی پیش میاد برات

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

جزدعا کاری دیگه از دستم برنمیاد برات

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بیا شوهر من مال تو مال یه خانوم دکتر بوده فقط باش رفته مطب اومده نونو هست 🤣🤣🤣🤣

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

عزیزم تو اینجور سایتها بیشتر کسانی هستن که تجربه ازدواج ناموفق یا خیلی بزرگتر از شما هستن ! شما سنت خیلی کم بهتر صبر کنی از اطرافیان با شرایط و سن معقول سمتت بیان

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چطوری تو این سن کم به این چیزا فکر میکنی ؟ به جای اینکه الان کل فکرت به درس و هدفات باشه به این چیز ...

به نظرم خجالتی نداره دلیل خودشو داره هر کس 

هدف؟کدوم هدف؟؟!!! وقتی هیچکس و نداری که یکم پشتت باشه وقتی انقد تنهایی که فکر میکنی ازدواج کنی درست میشه.......

وقتی از هیچکس تو زندگیت هیچ خیری ندیدی 

طبیعیه که به این مورد فکرم بکنی 

و همشم تقصیر پدر و مادراس من که نمیگذرم ازشون......

به نظرم خجالتی نداره دلیل خودشو داره هر کس  هدف؟کدوم هدف؟؟!!! وقتی هیچکس و نداری که یکم پشتت ب ...

فکر کردی ازدواج کنی درست میشه 

نه عزیزم یه نره خر میوفته رو زندگیت و ولت نمیکنه 

اگه الان درس نخونی اگرم باهات ازدواج کنه سر هر مشکل و مسئله ای که هست همینو میکوبه تو سرت که من لیاقتم خیلی بیشتر از توی بی سواد بود یا باید یه ساعت منت بکشی که ده تومن پول بهت بده 

با این دلیل کیو میخوای گول بزنی ؟ خیلی ها شرایط بدتر داشتند ولی زندگیشون رو نجات دادند ، کسی که این حرف رو میزنه مشکل نداره فقط تنبله میخواد نون مفت براش بیارن