2777
2789
عنوان

باردارا....

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 44 پست
کمش کن  منم پله دارم ولی فقط فقط برای کارای ضروری بیرون میرم  تقریبا هفته ای ۲ تا ۳ بار ...

من خونه خودم بیشتر دوست دارم استراحت میکنم دراز میکشم اونجا نمیشه اگه بری دراز بکشی میگن کوه کندییی اومدی دراز کشیدی آدمای اینجورین اما هنوز نمی‌دونن باردارم

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد البته  اگر خدایی نکرده قلب تشکیل نشه و شیاف استفاده کرده باشی سقط سخت میشه ولی خود شیاف اث ...

اره دقیقا

ن شیاف که کاری به تشکیل قلب نداره

دلیلش همینه که شماهم گفتی

از ۶ هفته تشکیل قلب میشه ، چون من‌خودمم ۶ هفته رفتم و قلبش تشکیل بود با سونو واژینال از همون موقع هم شیاف رو استفادش کردم 

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
ااااا مگه دیوونه شدی دختر رو شکم خطرناکه واسه همونه مگه میخای دور از جون بوه رو بکشی فقط به پهلو بای ...

خو فلن اونجوری نشد ک خفه بشع هنوز یزرس😁

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️
منم شرایط شمارو دارم پنج هفته ام و دکترم شیاف پروژسترون تجویز کرد ولی ضربان قلب نداشت هنوز جنینم

اهان من هنوز برا قلب نرفتم تا دو سه هفته دیگه 

خو فلن اونجوری نشد ک خفه بشع هنوز یزرس😁

اره ولی نباید بخوابی رعایت کن شاید دردات قطع شد، بعدشم از پله نرو پایین بالا بقول مامانم بپر بپر نکن جای بچه لق میشه، منظور این بود خوب نیست پله رفتن و اومدن،تعارف نکنید شما تو زمان حساسی هستید و بقیه باید درکت کنن، من یادمه حتی وقتی باردار شدم شوهرم خونه تو همکف گرفت تا من یه پله هم نرم ، پله سمه واسه زن باردار

اره خوب کاری کردی اخه استرس میگیری منم چندهفته دیگه باید برم دوباره

هوم خوبه 

اره ولی نباید بخوابی رعایت کن شاید دردات قطع شد، بعدشم از پله نرو پایین بالا بقول مامانم بپر بپر نکن ...

😂چشم بپر بپر نمیکنم 

🥺وای نکنه ی چیزی بشه اگه سقط بشه من هنوز خودم بچم گناه دارم 

اره دقیقا ن شیاف که کاری به تشکیل قلب نداره دلیلش همینه که شماهم گفتی از ۶ هفته تشکیل قلب میشه ، ...

خب پس چرا می گید شیاف نزنه ضرر داره!!!! مدیون میشی!؟

بر فرض اینایی که ای وی اف هستن از همون اول بدون اینکه مطمین باشن گرفته یا نه پروژسترون تجویز می کنن که اگر احیانا گرفته باشه جای بچه سفت بشه!

من خودم تجربه یه سقط و یه بارداری سالم دارم 

درد رو درسته خیلی ها می گن طبیعی هست و واقعا هم خیلی ها دچار مشکل نمیشن 

ولی من سر بارداری سالمم هیچچچچ دردی نداشتم 

سر بارداریم که منجر به سقط شد کمر درد و‌درد رحم داشتم! یعنی حتی هنوز اون تایمی که بچه زنده بود من درد داشتم! درد چیز خوبی نیست اما صد در صد خطرناک هم نیست

امااااااا در هر صورت ایشون نباید سر سری بگیره باید بره دکتر چکشون کنه و‌دارو بده بهشون 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
😂چشم بپر بپر نمیکنم  🥺وای نکنه ی چیزی بشه اگه سقط بشه من هنوز خودم بچم گناه دارم

این چه حرفیه دختر خدا نکنه انرژی مثبت بده کلامتو مثبت کن کائنات صداتو میشنوه، انشالله به سلامتی دنیا میاد کیفشو میبری ، مراقبت بیشتر کن، به پهلوهات بخواب ، زیاد بالا پایین نرو، خوب غذا بخور اینم یه دورست میگذره من میگفتم اووو نه ماه چشم رو هم گذاشتم تموم شد بچم دنیا اومد

این چه حرفیه دختر خدا نکنه انرژی مثبت بده کلامتو مثبت کن کائنات صداتو میشنوه، انشالله به سلامتی دنیا ...

باشع عزیز 

ممنون

خواهش میکنم انشالله به شلامتی و شر موعد زایمان کنی ، یه نی نی تپل مپل سالم 

😍❤️😘😘

من خونه خودم بیشتر دوست دارم استراحت میکنم دراز میکشم اونجا نمیشه اگه بری دراز بکشی میگن کوه کندییی ...

بگو نمیدونم چرا فشارم میفته 

بلخره بعدا ک میخایی بگی بارداری 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️