2777
2789
عنوان

باردارا....

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 44 پست

استراحت کن 

سرپا نباش

پله نرو 

رابطه نکن

جارو برقی نکش تا درست بشه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
اره من اصلا لکه بینی نداشتم همه میگفتن داشتیم 

من ۶ هفته داشتم اونم تقصیر خودم بود درد پریودی شدید داشتم رفتم زیر دوش اب گرم گفتم از دردش کم بشه نگو که کار خطرناکی بوده افتادم ب لکه بینی اما فقط یه روز بود

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون اطلاع پزشک

بدون اطلاع پزشک هیچکاری نکن اینجا همه نسخه میدن اول برو دکتر ببین چی میگه شیافو باید بعد از تشکیل قلب بزاری بجز یه موارد خاص

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
بدون اطلاع پزشک

نه استفاده نکنی هیچی بدون نظر دکتر

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

نه والا من بارداری سختم داشتم خیلی وحستناک بود زایمان زودرسم کردم ۳۴ هفته، درد نداشتم اصلا برو دکتر یه چک کنه خیالت جمع شه ،ممکنه درد لانه گزینی باشه، شاید بد میخوابی، البته تصحیح کنم من تو ماه چهار تا شش درد لگن شدید داشتم با رحم دکتر گفت رحمت داره بزرگ میشه و جا باز میکنه لگنت تو فشاره سر بچه اول اینجوریه از بچه دوم لگن و رحم رشد کرده و جا باز کرده دیگه درد نداره، حالا دعا کنید اگه یه وقت دومی رو باردار سدم نه ماه دنیا بیاد و سالم نزارنش دستگاه مثل اولی  از ترس همین باردار نمیشم دخترم دو سال و هفت ماهشه 

شیاف پروژسترون ۴۰۰ مقعدی بزن

وقتی تشکیل قلب نشده نباید شیاف بذاره تو مجازی به کسی چیزی تجویز نکنین گاخی میبینی برعکس عمل میکنه ادم مدیون میشه

استراحت کن  سرپا نباش پله نرو  رابطه نکن جارو برقی نکش تا درست بشه

من خونم یکی از راپله هاش تو خونه مادرشوهرمه هنوز شریکم میرم نهار یا شام میپزم میام بالا خونه خودم نماز میخونم دوباره میرم پایین برا خوردن نهار یا مثلا میبینی اونجام ی کاری دارم باید بیام بالا هر روز ۲۰باری پله هارو میرم میام

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️
نه والا من بارداری سختم داشتم خیلی وحستناک بود زایمان زودرسم کردم ۳۴ هفته، درد نداشتم اصلا برو دکتر ...

رو شکم می‌خوابم 

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️
بدون اطلاع پزشک هیچکاری نکن اینجا همه نسخه میدن اول برو دکتر ببین چی میگه شیافو باید بعد از تشکیل قل ...

باشع 

نه استفاده نکنی هیچی بدون نظر دکتر

چشم 🫀🥺

من خونم یکی از راپله هاش تو خونه مادرشوهرمه هنوز شریکم میرم نهار یا شام میپزم میام بالا خونه خودم نم ...

کمش کن 

منم پله دارم ولی فقط فقط برای کارای ضروری بیرون میرم 

تقریبا هفته ای ۲ تا ۳ بار نهایتا .

ناهاریا شام ک پختی همونجا بخور ظرفش بشور نمازت بخون بیا پایین دیگه نرو تا وعده بعد 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
وقتی تشکیل قلب نشده نباید شیاف بذاره تو مجازی به کسی چیزی تجویز نکنین گاخی میبینی برعکس عمل میکنه اد ...

صد البته 

اگر خدایی نکرده قلب تشکیل نشه و شیاف استفاده کرده باشی سقط سخت میشه

ولی خود شیاف اثری روی عدم تشکیل قلب نداره هاااا 

در ابتدای بارداری تخمدان پروژسترون ترشح می کنه در ادامه خود جفت اینکار رو انجام میده و پروژسترون هورمون حافظ بارداری هست 

فقط ایرادش همونی هست که خط اول گفتم 

اما دکترها برای کاهش درد اوایل بارداری شیاف میدن 

قاعدتا ایشون باید به دکتر مراجعه کنن

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
رو شکم می‌خوابم 

ااااا مگه دیوونه شدی دختر رو شکم خطرناکه واسه همونه مگه میخای دور از جون بوه رو بکشی فقط به پهلو باید بخوابی پهلو راست و چپ، رو بالا بخوابی بند ناف خم میشه و خون و اکسیژن به جنین سخت میرسه و رو شکمم جفت رو تهت فشار میزاره و بند نافو میبنده نکن گلم سخته ولی رعایت کن، من چند بار رو بالا خوابیدم بچه یک روز تکون نخورد رفتم دکتر بهم گفت دیگه نکردم