2777
2789
عنوان

تولد

72 بازدید | 12 پست

سلام دوستان خوبید تولد شوهرمه

من واسش تولداش ی چن باری کیک و کادو گرفتم بنظرتون واسش باز تولد بگیرم؟؟؟درحالی ک اون حتی واسه من چیزی نگرفته واسه تولدم و حتی کیک هم نگرفته واسم تو این جن سال

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا 

بعد شما چیزی نمیگی بهش؟؟؟ 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
یکی دوبارگفتم اما دیدم اهمیت نمیده منم چیزی نگفتم حتی روز زن هم واسم نگرفته🙂

شمام نگیر به نظرم 

یه بار سالگرد عقدمون همسرم فقط کیک گرفت گفتم همین خشک و خالی؟ توقع ی گل داشتم حداقل ازش 

بهش برخورد تو جمع بش اونجوری گفتم 

دیگه یادش نمیره 😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

هیچ کاری نکن براش فقط بگو تولدت مبارک👍

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉
اگه پول نداشته چیزی بگیره که هیچی ، ولی اگه داشته و چیزی نگرفته شما هم مثلا این دفعه یه مینی کیک بگی ...

آخه یه گل ک فوق فوقش بسه صد تومن 

پول نیست ک دیگه بر تولد همسرش 

به نظرم یا خیلی خسیسه یا خیلی بیخیاله

آخه یه گل ک فوق فوقش بسه صد تومن  پول نیست ک دیگه بر تولد همسرش  به نظرم یا خیلی خسیسه ی ...

آرزو موند ب دلم

ی بار واسم تولد بگیره

ی بار رفت بیرون روز تولدم با کلی ذوق موندم منتظرش ک وایی الان رفته واسم کادو بخره  خیلی خوووشحال بودم

وقتی ک برگشت دیدم رفته تایر خریده واسه ماشین🙂

آرزو موند ب دلم  ی بار واسم تولد بگیره ی بار رفت بیرون روز تولدم با کلی ذوق موندم منتظرش ک وا ...

الهی عزیزم 🌺❤️

ولش کن 

پول کیک اونو نگه دار برو بر خودت کادو بخر 

تو نخری شاید بش بر بخوره یه چیزایی یاد بگیره