2777
2789
عنوان

ریزش موی شدید درشیردهی

481 بازدید | 10 پست

موهام شدییییدددد میریزه رفدم دکتر گف ماله شیردهیه قرص آکتی درم با یونی زینک و ی شامپو و ی اسپری داد ی هفته اس دارم مصرف میکنم اثری ندیدم میگن قرص بیوتین و اکو لایف و هیرویت خوبه کدومو میشه ت شیردهی مصرف کرد و اینکه از کدومشون یا چی نتیجه دیدین

برنج ایرانی دمپخت هروز بخور قرص آهنم روزی یکی حتما بخور گوشت و پروتئین حتما هروز تو برنامه غذاییت با ...

قرص آهن میخورم گوشت و اینام میخورم ولی خب بیشتر چیزایی ک پروتین دارن و نمیشع بخورم بچم حساست غذایی داره ب پروتین گاوی😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا تو دوران بارداری بخاطر ترشح هورمون ها موها رشدشون خیلی خوب میشه، پرپشت تر و سالم تر میشن

و این ی فرایند موقت در دوران بارداریه

و بعد از اون موها به حالت نرمال قبل خودشون برمیگردن و ریزش پیدا میکنن

ممکنه ریزش شما هم از همین نوع باشه

ولی خب بخاطر شیردهی هم باید خودتونو تقویت کنین

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
معمولا تو دوران بارداری بخاطر ترشح هورمون ها موها رشدشون خیلی خوب میشه، پرپشت تر و سالم تر میشن و ا ...

هیچوقت ریزش مو نداشتم تا الان نمیدونم😔 دارم کچل میشم همه خونه موها منه کم مونده بچمم مو بخوره😐

قرص آهن میخورم گوشت و اینام میخورم ولی خب بیشتر چیزایی ک پروتین دارن و نمیشع بخورم بچم حساست غذایی د ...

سلام شما خرم آبادی هستید دنبال یکی میگردم میشه یه سوال بپرسم ؟

یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد