داداشم 14 سالشه اخلاقش دخترونس لاک میزنه ارایش میکنه همین الان کل لواز ارایش منو خالی کرده رو صورتش مثلا مدل عروسه😭لباس عروس میپوشه آبرومون رفته...مامانم زیاد جدی نمیگیره قبلا میگف بزرگ شه خوب میشه ولی هنوزم ک هنوزه همون. پیش مشاور اینا بردن گفته فقط واسه جلب توجه اینکارو میکنه ولی نازک بودن صداش و ظریف بودن اندامش ک دیگه خدادادیه😐مشکل چیه این وسط💔😂
اخلاق دخترونه یعنی چی؟ چه کارهایی میکنه؟ میخوام ببینم فقط در حدی که دوست داره شبیه دخترها باشه یا ...
واقعا شبیه دختراست. یعنی اینکه اصلا دوست نداره پسر باشه همش کارایی ک دخترا میکنن مثه لاک و اینا رو دوست داره. زیاد بیرون نمیره در حالی ک دوستاش همش تو کوچه خیابونن
باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمههای راه رها شد و به سیاهچالهی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍 درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉