2777
2789

میشه به چندتا سوالم جواب بدید

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما برای اتاقمون

عزیزم هزینه دیوعر پیش ساخته با دیوارچینی معمولی چه تفاوتی داره؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

تو محل کار همسرم استفاده کردن

با ضربه  ریخت

مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...

بگو جانم

جونتون سلامت

هزینه دیوارچینی معمولی با دیوار پیش ساخته در کل چقدر متفاوته؟چی شد پیش ساخته انتخاب کردین؟حمل و نقل و نصبش دردسرساز بود؟

منظورتون چه دیواریه

بتنی یا گچی

میدونم بین ایندو فرق هست ولی نمیدونم کدوم برای ساخت خونه مناسبتره

تو محل کار همسرم استفاده کردن با ضربه  ریخت

واقعا😰میگن در برابر زلزله خیلی مقاوم هست که

بفرما

هزینه دیوارچینی معمولی با دیوار پیش ساخته در کل چقدر متفاوته؟چی شد پیش ساخته انتخاب کردین؟حمل و نقل و نصبش دردسرساز بود؟

واقعا😰میگن در برابر زلزله خیلی مقاوم هست که

الان از همسرم پرسیدم،گفت حتی ضربه هم نخورد،ولی ریخت.

باز تحقیق کنید شاید برای ایشون بد درست کرده لودن

مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...

کل خونه ما اینجوریه

خیلی مضخرفه

مگر اینکه فقط بخوای یه تیغه وسط خونه بکشی و هیچ چاره ی دیگه ای نداشته باشی

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲
بچین بهتره

چرا؟ خوب نبود؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز