2777
2789
عنوان

کادو عروسی

440 بازدید | 27 پست

بچه ها ما میخوایم واسه عروسی خواهرشوهرم و جاریم که نزدیک همه طلا بگیریم واسه هرکدوم ۲گرم من به شوهرم میگم تو پول بذار ۴ تومن ۵۰۰ شاباش یک تومن تو دفتر چون رسم دارن بنویسن تو دفتر میگه نه مردم چی میگن من خودم هیچ طلایی ندارم فقط ۳ تا النگو برام خریده هنوز لباس و این چیزا هم نخریدم گفتم یه کفش بگیرم لباسم میخواستم از دخترعموم بگیرم که آقا تو خرج نیفته حالا ایشون فک کرده پولداره آتیش زده به مالش منم میخوام لباس مجلسی کرایه کنم از اون خوشگلاش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

افرین حالا ک‌ داره ولخرجی میکنه  توام خرج بزار رو دستش

من بدبخت یه دست لباس تو خونه ای ندارم تنم کنم جدای از اینا عفونت داره دوسال نرفتم دکتر کلی دندون خراب دارم پول نمیده برم درست گنم

من بدبخت یه دست لباس تو خونه ای ندارم تنم کنم جدای از اینا عفونت داره دوسال نرفتم دکتر کلی دندون خرا ...

پس یا همون راهی ک گفتی رو برو 

یا انقد غر بزن ک کمتر کادو بده برا عروسی

چرا کرایه بخر گلن الان خرج نکنی عروسی کی میخوای خرج کنی

اگه بشه که میخرم با ماشین داداش تصادف کرد ۳ تومن خرج برداشت ۵ تومن زد به کارتش بخاطر افت قیمت ماشینش اون مگه با ماشین ما تصادف نکرد پول داد مگه اینقد که پولداره

آخه نمیخوام فک کنه حسودی میخوام یه جوری بگم که ناراحت نشه و سر لج نیفته

خب اخه توام حق داری 

درسته عروسی قراره برید وظیفه داره 

ولی توام خانمشی و وظیفه داره هزینه کنه برات 

برا عروسی ام در حد معقول خرج کنه 

اگه بشه که میخرم با ماشین داداش تصادف کرد ۳ تومن خرج برداشت ۵ تومن زد به کارتش بخاطر افت قیمت ماشینش ...

عزیزم اصلا رو کادو مامور نده شوهرت اگه نداشت کادو نمی‌داد فعلا برو واسه خودت خرج کن

صلوات