2777
2789
عنوان

بچه ها بیکاری داره منو میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هم حال منو داشتید؟گریه و اینا؟من اصلا دلم نمیخاد از خواب بیدار بشم حتی

دقیقا،گریه افسردگی شرایط خونمون طوری که حتی شبا هم به زور تحمل میکنم بعد فک کن چند ماه مجبور بودم تو خونه باشم مدام میخوابیدم حالا به اینا شکست عشقی و هزار تا مشکل دیگم اضافه کن، واینکه عاشق شغل قبلیم بودم اما متاسفانه بی هیچ دلیلی از دستش دادم،هنوز دلم اونجاست اما خب بازم جای شکرش باقیه از بیکاری دراومدم

دقیقا،گریه افسردگی شرایط خونمون طوری که حتی شبا هم به زور تحمل میکنم بعد فک کن چند ماه مجبور بودم تو ...

منم دقیقا همزمان شکست عشقی هم خوردم.میگم خدایا راضی ام ولی حداقل ی جا دلمو خوش کن.حداقل کارم جور شه.زندگی نمیکنم اینجوری.فقط زندم.

شیرازم.کارای مختلف رفتم.جور نشد اصلا.اداری رفتم.فروشندگی رفتم.اصلا عجیبه

متوجه نمیشم یعنی همینطوری هر کاری رو امتحان می کنید تا یکیش بشه؟ خوب باید تو یه زمینه اطلاعات و مهارت کافی داشته باشی و بری دنبال همون کار. مثلا روابط اجتماعیت خیلی خوب باشه، تا حدودی به مهارتهای کامپیوتری هم مسلط باشی و به کار پشت میزی علاقه داشته باشی از نظر ساعت کاری هم مشکلی نداشته باشی بتونی بری منشی مطب یا آموزشگاه بشی. یا مثلا دوست داری تحرک بیشتری تو محیط کار داشته باشی و فروشندگی دوست داری بری فروشندگی بمونی یه کم تا یاد بگیری. ولی به هر حال باید اول یه چیزی رو یاد بگیری که بتونی بری تو اون زمینه کار کنی. 

متوجه نمیشم یعنی همینطوری هر کاری رو امتحان می کنید تا یکیش بشه؟ خوب باید تو یه زمینه اطلاعات و مهار ...

نه رفتم مصاحبه.اینجا سخت کار پیدا میشه.روابط عمومیم خیلی خوبه

حتما عزیزم مشکل کارت حل میشه،سعی کن یه چله بگیری ،زیارت عاشورا بگیر حتما گره از کارت باز میشه 

ی چیزی بگم.راستش من تا حالا ازینکارا نکردم.واسه منی ک آدم معتقدی نبودم هیچوقت جواب میده؟خدارو خیلی قبول دارما ولی... همش حس میکنم فقط باید از خدا بخوام.نمیدونم اینکار واسه منم موثر واقع میشه یا نه

امیدوارم دلت ی جوری خوش بشه و آرامش پیدا کنی.واسه منم دعا کن گلم

بحق همین روزا ایشالا گره از تمام کارات باز شه عزیزم..دعا کن ببینمش دلم داره میترکه از دوریش،باورت نمیشه چند تا شرکت اونور تره اما چند ماه که ندیدمش