sara_fafa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1943 عنوان تورو خدا 121 بازدید | 11 پست چیکار کنم شوهرم کار بگیره از شاگردی اومده بیرون بیکاره شغلش ام دی افیه پیج اینستا زدم کلی تبلیغ کردم هیچی ب هیچی تورو خدا کمکم کنید براتون دعا میکنم 1402/04/27 | 09:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara_fafa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1943 مزون لباس اینا نمیتونیم باز کنین؟ ن واسهرچی
lady_mary_ عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 7957 تو دیوار آگهی کنین تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92219 کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
sara_fafa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1943 چون سود داره... ن میخام کار خودش پیشرفت کنه اما نمیکنه
مداد_قرمز عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 1969 ن میخام کار خودش پیشرفت کنه اما نمیکنه یکی از اقوام ما هم کارگر ام دی آف بود ولی خیلی شاگردی کردو اینا الان سینمای شهرمون رو قسمت لابی رواون درست کرده:) صبر کنین درست میشه:)💚
sara_fafa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1943 یکی از اقوام ما هم کارگر ام دی آف بود ولی خیلی شاگردی کردو اینا الان سینمای شهرمون رو قسمت لابی روا ... مطمعنی؟ شوهر منم تقریبا ۲/۳ سال شاگردی کرده
مداد_قرمز عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 1969 مطمعنی؟ شوهر منم تقریبا ۲/۳ سال شاگردی کرده آره بابا مطمئنم میبینمش هر چند وقت یه بار😅 همسرتون برن زیر دست ام دی آف کارای مشهور کار کنن درست میشه:)
sara_fafa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1943 آره بابا مطمئنم میبینمش هر چند وقت یه بار😅 همسرتون برن زیر دست ام دی آف کارای مشهور کار کنن درست می ... مبگه دیگ نمیخام شاگردی کنم زیر بار نمیره