2777
2789
عنوان

شیر شب نوزاد

41882 بازدید | 18 پست

از همون تولدش تا یک ماه فقط برای شیر بیدار می‌شد 

بعدش دیگه هیچ وقت شبا برای شیر بیدار نمیشه

تا ۶ ماهگی ام شیر خودم میخورد هم شیر خشک

که بعد واکسنش دیگه شیرمو نخورد 

یعنی من باید بیدارش میوردم؟

نه!

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ولی اینم بگم تا ۴ ماهگی خوب وزن گرفت ولی از ۴ به بعد کمتر شد نمیدونم بخاطر شیر شب بوده یا اینکه دیگه شیر خودمو نخورد 

من فکر میکردم خیلی کمه شیرم ولی دقیقا از وقتی که نخورد زیاد وزن اضافه نکرد 

ولی اینم بگم تا ۴ ماهگی خوب وزن گرفت ولی از ۴ به بعد کمتر شد نمیدونم بخاطر شیر شب بوده یا اینکه دیگه ...

احتمالا رفلاکس پنهان داشته دلیل شیر مادر نخوردن و کمتر وزن گرفتن که از ۳یا ۴ماه شروع بشه عموما رفلاکسه

من نمیفهمم بعضیا چجور بچه بزرگ کردن که میگن بچه خودش شیر بخواد بیدار میشه واقعا خدا به بچتون رحم کرده اگه سالم مونده.

عزیزم بچه بالای یکماه تا زمانیکه به دوبرابر وزن تولد برسه یا اگ وزن نمیگرفت حداقل تا شش ماهگی یا زمانیکه دندان درمیاره باااااااید شیر شب بخوره حداقل سه چهار ساعت یکبار خودتون بیدار کنید شیرش بدید و بدونید ک بچه ای که قندش بیوفته توی خواب توان بیدار شدن نداره و مغزش خدای نکرده آسیب میبینه

خودش بیدار میشه یعنی چی؟؟؟ مادر نوزاد باید هوشیار بخوابه و هر چند ساعت حتی شده یک سیسی ب بچه شیر بده برای جلوگیری از افت قند که خیلی خیلی خطرناکه اگ خدای نکرده تو خواب بر اثر افت قند تشنج کنه چی؟؟؟؟ فکر کردین ما متوجه میشیم حتی؟؟؟؟

اگه خیلی وقته شیر نخورده نگید اخی چه ناز خوابیده حتما خستس😒

بیدار کنید یا تو خواب شیرش بدید شاید قندش افتاده بیحال افتاده بچه

من نمیفهمم بعضیا چجور بچه بزرگ کردن که میگن بچه خودش شیر بخواد بیدار میشه واقعا خدا به بچتون رحم کرد ...

عزمزمه من هیچ کدوم از این مشکلات و نداشتم .دخترمم کامل هوشیاری و خوب وزن گرفته ساعت خوابش هم ۶ ساعت پشت سر همه حتی خود دکتر هم گفت وزنش خوبه بذار بخوابه فقط برام عجیب بود بیدار تشدنش

عزمزمه من هیچ کدوم از این مشکلات و نداشتم .دخترمم کامل هوشیاری و خوب وزن گرفته ساعت خوابش هم ۶ ساعت ...

یعنی به بچتون وقتی یکماهش شد دیگه بیدارش نکردید شیر شب بهش بدین درسته؟؟؟؟ ۶ ساعت پشت سر هم خوابید؟؟؟

تا جایی ک من دیدم و شنیدم برای بچه یکماهه یا دوماهه زوده که شیر نخوره ۶ ساعت

بچه منم بیدار نمیشد بعضی وقتا و توی خواب شیرش میدادم وزنگیریشم خوب بوده الان تازه ۶ ماهش شده ۱۰و ۱۰۰ وزنشه تازه الان چند روزه که دیگه تو خواب شیرش نمیدم

شاید بچها باهم فرق میکنن خدا حفظش کنه

احتمالا رفلاکس پنهان داشته دلیل شیر مادر نخوردن و کمتر وزن گرفتن که از ۳یا ۴ماه شروع بشه عموما رفلاک ...

پسر من الان ۴ ماهشه

تا ۲ماهگی رفلاکس نداشت و خوب وزن گرفت 

از ۲ تا ۴ همش شیر بالا میاره وزنشم زیاد نشده

دکتر پدی لاکت نوشت بهش میدم ولی فایده نداره