من یکی رو دوست دارم ولی نمیتونم بهش برسم یه مدته اسمش مدام میاد جلو روم مثلا تو خیابون رد میشدم اسمشو صدا میزنن؛ دیشب تو روبیکا یکی به اسم اون بهم پیام داد ولی خودش نبود یا اسمش تو اینترنت اتفاقی میبینم برای شما هم پیش اومده؟ چرا؟
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
شاید قبل از این موضوع هم این اسم رو میشنیدی ولی چون هیچ حساسیتی نبود توجه هم نبود و ...
کاربر آقا هستم kindman سابق 😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
ولی یادم نمیاد همچین اسمی پشت سر هم بشنوم یا ببینم
هر چیزی که بهش فکر کنی و تو مغزت باشه ناخداگاه میبینی!
مثلا یه مدت ساعت های جفت باب شده بود که معنی و .. داره
خیلی ها دائم ساعت جفت میدیدن و فکر میکردن خبریه
کاربر آقا هستم kindman سابق 😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
ولی یادم نمیاد همچین اسمی پشت سر هم بشنوم یا ببینم
من دیروز دندون درد داشتم
همه تاپیک ها در مورد دندون بود 😐🤣