2789
عنوان

عقد طولانی!!!!!

255 بازدید | 23 پست

شوهرم خیلی بیخیاله من هر چی از این طرف حررررص اون هیچ تلاشی نمیکنه و همچنان بیخیال چهارساله عقدیم یک سالش ک بیکار بود الانم جدیدا رفته تو یه شرکت خدمه شده سه ماهه بهش حقوق ندادن دارم دیوونه میشم هیچیم از خودش نداره

خب خودت مقصری و خانوادت 

اولا با ادم بیکار ازدواج کردی

دوما خانوادت باید اینقدر برش داشته باشن ک بگن عروس بگیر برای دخترمون... 

وقتی خونه طرف نری 

بیرون نری 

خدمات ندی خودشو جمع میکنه بره خونش 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عروسیم حتی نخواستم بخدا فقط میخوام برم😭

خب مقصری چون از اول کم توقع بودی با همین کم توقعی ها خودت کم ارزش کردی

اگه خرج میخواستی 

اگه بریز بپاش عیدی و کوفت و دردی ک میگن توقع زیادی هست داشتی برای برطرف کردن اینا هم شده بود میرفت خونه خودش

خب خودت مقصری و خانوادت  اولا با ادم بیکار ازدواج کردی دوما خانوادت باید اینقدر برش داشته باش ...

باور کن دارم ازش سرد میشم دو سه باری هست ک تو رابطه هیچ حسی بهش ندارم و هیچ لذتی نمیبرم نمیخوام خونمون بیاد نمیخوام ببینمش نمیخوام بهش زنگ بزنم ولی خانوادم پشتم نیستن خیلی تنهام 😣🥺💔

باور کن دارم ازش سرد میشم دو سه باری هست ک تو رابطه هیچ حسی بهش ندارم و هیچ لذتی نمیبرم نمیخوام خونم ...

اصلا نباید تن ب رابطه میدادی 

دقیقا اینا رو قط کن بگو هروقت عروسی گرفتی.. خانوادت ک نمیتونن بگن برو باهاش فلان کن... 

مشکلت بی پولی شوهرته کاری از ما بر نمیاد اگه پول داشت و عروسی نمی‌گرفت باز یه چیزی... اما در کل رفت و امدتو کم کن سرویس نده و بگو خستم ازوضعم و کلااااا سرد باش باهاش بلکه به خودش بیاد پولی فراهم کنه

خدایا شکرت… شکرت شکرت و هزاربار شکرت

خب مقصری چون از اول کم توقع بودی با همین کم توقعی ها خودت کم ارزش کردی اگه خرج میخواستی  اگه ...

باور کن مثلا عقدیم ولی نه واسم لباس میخره نه پول میده نه رستوران پارک سینما نه مسافرت هیچ تفریحی نداریم🥺💔

مشکلت بی پولی شوهرته کاری از ما بر نمیاد اگه پول داشت و عروسی نمی‌گرفت باز یه چیزی... اما در کل رفت ...

همچین بی پولم نیس ۴۰ ملیون تلوزیون خریده بخاطر اینکه انقد گنده گوزه میترسم این ۴ سال بشه ۸ سال بهدا😥😥

باور کن مثلا عقدیم ولی نه واسم لباس میخره نه پول میده نه رستوران پارک سینما نه مسافرت هیچ تفریحی ندا ...

خیلی اشتباه کردی 

هیچ هزینه ای نداره خدمات هم میگیره

مگه خره عروسی بگیره خودش درگیر هزینه و مسئولیت کنه؟ 

خیلی اشتباه کردی  هیچ هزینه ای نداره خدمات هم میگیره مگه خره عروسی بگیره خودش درگیر هزینه و م ...

از اونطرف رفیق و باز و بچه ننه از حالا میگ داداشم گفته تو بری من چیکا کنم شاید اوردم باهامون زندگی کرد😭😭

از اونطرف رفیق و باز و بچه ننه از حالا میگ داداشم گفته تو بری من چیکا کنم شاید اوردم باهامون زندگی ک ...

تمومش کن 

علاوه بر اون کارا ک گفتم باباتم بره با خودش یا پدرش صحبت کنه منم چهار سال و چهار ماه تو عقد بودم واااااقعا عذاب بود درکت میکنم. البته من شاغلم و از روز عقد کللللل هزینه ها با خودم و همسرم بود و خداییش چیزی برام کم نذاشت ازلباس و مسافرت و تفریح شوهر تو بی مسئولیته

خدایا شکرت… شکرت شکرت و هزاربار شکرت