2777
2789
عنوان

تتو زدن نامزدم

350 بازدید | 18 پست

نامزدم قبل از اشناییمون یه تتو صلیب روی بازوش داشت که من بشدت از تتو متنفرم هممیشه بهش میگفتم که برو پاکش کن و فلان بیسار  اقا هیچی اونو پاک نکرد سه چهار روز پیش برام عکس فرستاد روی انگشتای دست چپشم تتوهای کوچیک زده بود منم قاطی کردم  گفتم رابطمون کات تمام   بعد سه روز عکس فرستاد همرو پاک کردم بخاطرت ولی خیلی دلم شکست 😑😑😑😑خب عایا اشتباه بوده کارم ؟؟؟ یک مظلوم نماییم میکنه 

شما مالک بدن اون نیستی

متعاقبا اون هم‌مالک بدن شما نیست

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

اختیار بدن خودشو داره ....ببخشید فکر کنم انقد بیکاری الکی دنبال دردسری .

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بدن خودشه خب منم خیلی تتو دوس دارم ولی شوهرم اجازه نمیده بزنم چ مشکلی با تتو دارین خب

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

حق داشتی اونام خیلی جاها نظر میدن غیر اینه مگ

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

خب وقتی اون جلوی منو میگیره میگه فعلا نمیزارم موهاتو رنگ کنی منم به نظرش احترام میزارم رنگ نکردم ولی اون با اینکه میدونست من بدم میاد انجام داد الانم خودشو افسرده جلوه میده😑😑

بله به نظرم اشتباهه کارت

همسرم تتو دوس نداره ولی من دوس دارم

نزدم هنوز ولی هربار میپرسم میگه بدن خودته اگه واقعا دوس داری نیاز نیست از من سوال کنی 

درسته همسرته ولی خب باید به علایق و قدرت استقلال هم احترام بذارین ی جایی اون اقا باید در برابر علایقت کوتاه بیاد

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

نه اختیار بدن خودشو نداره 

پس شوهرتون بره عین تتلو کل بدنش تتو کنه بگه اختیارش دارم.. اختیارش داشته یکی انتخاب کنه ک با سلایقش هم خونی داشته باشه

وقتی یکی از ی چیزی بدش میاد و میدونی از اول باید مرض داشته باشی ک بری دقیقا همون کار بکنی 

اگه اینقدر برات مهم بود اون کار خب میرفتی با یکی که ازون کار بدش نیاد ازدواج میکردی

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
والا نمیزاره موهامو فانتزی رنگ کنم میگه چون دختری هنوز نمیزارم 

ی نمونه

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.