2777
2789
عنوان

میخوام غیبت کنم😈😁

61 بازدید | 3 پست

من فامیل مادریم کلا اهل حجاب نیستن برعکس خانواده پدریم که تو جمعای خانوادگی هم روسری میپوشن بابای منم ازیناست که جحاب دوست داره مثل خانوادش حالا از طرف خانواده مادریم یه دختر خاله دارم که همیشه روسری سرش میکرد تحت هر شرایطی بابام هم خیلی دوسش داشت میگفت خیلی دختر با حجب و حیاییه همیشه دختر خالمو تو سر بقیه میزد تا اینکه این خانم ازدواج کرد بعد ازون تو عروسیا که آرایشگاه میرفت و خوشگل میکرد موهاشم درست میکرد روسری نمپوشید و تا آخر وسط قر میداد من همون موقع به مامانمینا گفتم این فقط چون موهاش خوشگل نیست و دوستشون نداره روسری میزاره موهاش فر ریز یا بهتر بگم وز وزیه  تا این که این چند وقت پیش چهلم بابابزرگم بود دیدم کلا رو سری رو گذاشته کنار مهمون میاد و میره اینم بدون روسری الانم نگاه میکردم عکس پروفایل و استوریا مسافرتش همه بدون روسری گفتم چی شده این همه تغییر یه باره یادم افتاد قبل از عید موهاشو کراتین کرد همون سالنی هم رفته بود که زن داداشم میره دیگه این همه پول نداده که بکنه زیر روسری هیچی الان دارم از این که حدسم درست بوده کیف میکنم دن

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.