2777
2789
منم انحراف شدید دارم کی عمل کردین منم لطفا راهنمایی کنین،بیتی تون قوز داشت؟

انحراف من داخلی بود. اصلا تو ظاهر مشخص نبود. و بعد عملم هیییچ تغییری تو ظاهرم ایجاد نشد. تنفسم ولی بهتر شد خب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انحراف من داخلی بود. اصلا تو ظاهر مشخص نبود. و بعد عملم هیییچ تغییری تو ظاهرم ایجاد نشد. تنفسم ولی ب ...

خیلی عذرمیخام که سوال میکنم آخه بدجور الان مشکل دارم با کوچکترین بادی بینی تون کیپ میشد؟یا عذر میخام خلط زیاد؟من حداقل روز در میون بینیم کیپه

خیلی عذرمیخام که سوال میکنم آخه بدجور الان مشکل دارم با کوچکترین بادی بینی تون کیپ میشد؟یا عذر میخام ...

منم خیلی کیپ بود. و بیشتر از 5 ثانیه نمیتونستم دهنم بسته باشه. همشم فین فین میکردم به سرم فشار میومد. حتما عمل کن راحت میشی

منم خیلی کیپ بود. و بیشتر از 5 ثانیه نمیتونستم دهنم بسته باشه. همشم فین فین میکردم به سرم فشار میومد ...

ممنونم از پاسخگویی تون منم خیلی خیلی اذیتم اصلا جایی نمیتونم شبها بخابم بس فین فین میکنم خجالت میکشم ....فقط متاسفانه مشکل تیرویید دارم و بیهوشی برام خطرناکه که یک کم دست دست کردم دکتر خوب پیدا کنم 

ممنونم از پاسخگویی تون منم خیلی خیلی اذیتم اصلا جایی نمیتونم شبها بخابم بس فین فین میکنم خجالت میکشم ...

ایشالامشکلتون حل می‌شه و بزودی یه عمل موفقیت آمیزو تجربه می‌کنید

ممنونم عزیزم از انرژی مثبت و خوبت 🙏❤😍🥰🌹

سلام منم یه هفته دیگه عمل دارم به نظرت نیاز هست که حتمابعد از به هوش امدن همراه کنارت باشه اخه من شهر غریبم به همسرم میگم پیش بچه بمونه