2777
2789
وای من سرجامم نمیتونم بخابم چ برسه ماشین☹☹

انشاالله چیزی نیست حداقل هوشیار باشین 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گندش بزنن . حالا که من استرس دارم . از یخچال صدا میاد . پنجره صدا میاد دیوار تاق صدا میده  کول ...

ما امشب مهمون داشتیم من اومدم تو سالن اول سایه پرده رو دیدم فکر کردم چیزی هست یه سکته ناقص زدم بعد زمین لرزید گفتم زلزله هست یه سکته ناقص دیگه بعد نگاه لوستر کردم دیدم ثابت هست گفتم توهم زدم یه سکته ناقص دیگه زدم بعد یهو یه نور آبی تابید به سقف یه سکته ناقص دیگه زدم(نور گوشی بود).

ولی همچنااان زنده هستم:)

بخ شوهرم بگم بلند میشه خودشو جر میده 

خودت اگه اپارتمان نیستین تاصبح نخوابی بهتره 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
اگ زلزله بیاد بریم بیرون بهتره یاتوخونه پناه گرفتن؟؟

خونه شنارژه ؟؟

ما امشب مهمون داشتیم من اومدم تو سالن اول سایه پرده رو دیدم فکر کردم چیزی هست یه سکته ناقص زدم بعد ز ...

😂😂😂😂 شاید واقعا یه چیزی بوده اون سایه 

منم الان زمین لرزه اومد ، داشتم دلداری خودم میدادم میگفتم بخاطر ساختمون کناری که میسازن چیزی افتاد اینجام لرزید 

بعد دیدم نه واقعا زلرله بوده