2777
2789
عنوان

کار در خانه

303 بازدید | 42 پست

سلام خدمت همگی. 

شرکت ما درحال عضو گیری هست، شما میتونید در خانه راحت پول در بیارید. فقط کافیه در تلگرام به آیدی @Bapok_admin پیام بدید. 

گویندگی 

تایپیست 

مترجم 

ادمین  جذب و... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر وقت دنبال کار در خانه می گردم همه جا همین تبلیغارو میاره خداوکیلی راست میگید یا سرکاریه

بقیه جاها رو متاسفانه اطلاع ندارم ولی از ما مطمئن باشید، ما توسط فتا تایید شدیم و شرکتمون در استان گیلان هست 

فقط اولش پول میگیرن بعدشم ازکار خبری نیس از دوستم پارسال ۸۰ گرفتن بعدشم از کار خبری نبود همش سرکاریه ...

عزیزم ما دلیلی برای گول زدن شما نداریم کار ها و گروه ها امادن و روزانه رسید های پرداختی زیادی داریم 

باید قبل از پول دادن از امنیت اون شرکت مطمئن بشید... 

یه افرادی به اسم شرکت فلان

از من‌پول گرفته به بهونه کار

الان جواب پیامامو هم نمیده

ادم از سر اجبار و نیاز اعتماد میکنه دام میفته

ولقعا خدا به نابود کنه کسی رو که از اعتماد دیگران سوءاستفاده میکنه و کلاهبرداری میکنه

یه افرادی به اسم شرکت فلان از من‌پول گرفته به بهونه کار الان جواب پیامامو هم نمیده ادم از سر اجبا ...

شما باید قبل از پرداخت از اون شرکت مطمئن می‌شدید... از طریق سایت فتا، پرداختی هاشون و.... 

عزیزم ما دلیلی برای گول زدن شما نداریم کار ها و گروه ها امادن و روزانه رسید های پرداختی زیادی داریم& ...

بله رسید های ساختگی،یه سری جزوه دست نویس طولانی میزارید توکانال ،بادادن وقت کم هرکی زودتر تایپ کنه بفرسته پول به اون پرداخت میشه تقریبا کاری غیر ممکن اینجوری کلاهبرداری میکنید به همین راحتی

شما باید قبل از پرداخت از اون شرکت مطمئن می‌شدید... از طریق سایت فتا، پرداختی هاشون و.... 

پرداختی و خیلی چیزا تو هایلایتهاشون بود

فیلم از رضایت افراد و یه سری چیزای دیگه

که حالا ببین ساختگی بودن یا چی

نوشتن ک تاییدیه از فتا دارن و هزارتا دروغ دیگه

تا قبل اینکه پول رو بگیرن درجا جواب پیام میدادن

ولی الان چی

با انبردست باید حرف بکشی ازشون

این پاست میده به اون

اون میگه برو پیش اون یکی‌

۱۲۵تومن گرفته