2777
2789
عنوان

محرم میرسد تا به غم ما برکت بدهد

123 بازدید | 13 پست

دوستای خوبم من کاربری قبلیمو تعلیق کردم دوست داشتم با یک کاربری جدید وارد بشم چون اون مربوط به دوره ای از زندگیم بود که تموم شد.

امیدوارم توی این ماه محرم و صفر برکت غم امام حسین به دلمون برسه و دست از دنیا و غم های کوچیک و بزرگش برداریم.

هرچند اونقدر لیاقت ندارم اما امسال خادم سیدالشهدا در روضه هستم،براتون دعا میکنم تمام مشکلاتتون حل بشه و بتونین توی این مدت با توسل به ائمه حالتون بهتر بشه، شما هم‌منو دعا کنین، بتونم نفس بکشم و فراموش کنم دغدغه های این دنیارو‌‌‌...💔

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥲🥲ما خودمون زیاد غم داریم حالا چرا به غم برکت بده؟؟

غم امام حسین جنسش فرق میکنه

ببینه دوسش داریم

یک نگاهی به دلمون بندازه حالمون خوب بشه...

فک می کنم غمای روزانه ی ما واقعا غمای بی برکتیه دنیاییه و ما رو اسیر تر می کنه به همين محدودیت دنیا اما غم امام حسین پربرکته چون ازش رشد در میاد تصمیمات مهم فکر رد شدن از دنیا و ...

فک می کنم غمای روزانه ی ما واقعا غمای بی برکتیه دنیاییه و ما رو اسیر تر می کنه به همين محدودیت دنیا ...

دقیقا موافقم باهاتون چیه غم های دنیا؟ فقط غصه