2777
2789
عنوان

رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 53 پست
حتما پیدا میشه اونم بهترینش

سلام عزیزم خوبی مزاحمت شدم ببخش میگم من یه جایی پیدا کردم بهم گفت که 12جلسه یاد میده بعدشم یکسال پشتیبانی داره منم گفتم من میخوام که چند ماهی پیش خودشون باشم میشه گفت که اره میشه نظرت چیه البته که زیاد از کاراش خوشم نیومد تو اینستا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی مزاحمت شدم ببخش میگم من یه جایی پیدا کردم بهم گفت که 12جلسه یاد میده بعدشم یکسال پشت ...

سلام گلم ببین شرایطش خوبه اما اینکه میگی از کاراش خوشم نیومد خب عجله نکن باز تحقیق کن 

سلام گلم ببین شرایطش خوبه اما اینکه میگی از کاراش خوشم نیومد خب عجله نکن باز تحقیق کن 

عزیزم میگم من از اکثرشون که میپرسم همون اولش که ۱۰روز ایناس اموزش میدن هزینشم میگیرن بعدش اجازه میدن که بمونی پیششون برای چند ماه هزینشونم تو زنجان معمولا۱۰ملیونه بنظرت همینجوری که میگفتیه؟

عزیزم میگم من از اکثرشون که میپرسم همون اولش که ۱۰روز ایناس اموزش میدن هزینشم میگیرن بعدش اجازه میدن ...

ببین  عزیزم الان آموزشش که ۱۰ روزس مدل از خودشه ؟

بعد چندتا هنرجو داره؟

یه مدل که آموزش بده چندتا هنرجو بالاسر مدل هستن؟

جلسه تئوری داره؟ چند جلسه؟

ببین  عزیزم الان آموزشش که ۱۰ روزس مدل از خودشه ؟ بعد چندتا هنرجو داره؟ یه مدل که آموزش بده چ ...

ولی میگم همینکه اجازه میدن چند ماهی پیششون باشی خوبه بنظرت

سلام عزیزم ببین خصوصیا کامل اموزشت نمیدن سعی کن بری فقط سالنایی که اموزشگاه هستن و  وابسته به فنی حرفه ایی اونا واقعا کامل اموزشت میدن ، ولی  خصوصیا که  میگن معرفیت میکنن باور نکن اشتباهه منو نکن از وسط بیخیالت میشه و هیچی یادت نمیده یه عالمه هزینه میکنی و پولت میشه ضرر برو از فنی حرفه ایی بپرس مربی خوب بهت معرفی کنه نگ‌ فلان سالن خیلی معروفه برم اونجا اصلا اینطوری فکر نکن که بلای من سرت نیاد