2777
2789
عنوان

درد دل با جاری

2002 بازدید | 80 پست

سلام خانوما خوبین من‌ یه جاری دارم خیلی دختر خوبیه باهاش زیاد درد دل میکنم از کارایی که مادرشوهرم باهام کرده بهش گفتم اونم با من حرف میزنه اینم بگم که دختر عموی شوهرمه و داداش با خواهرشوهرم ازدواج کرده بنظرتون اشتباهه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله اشتباهه 

من جاریم فامیلم هست و تقریبا دختر عموییم، ولی اون هر چقدر میخواد سر حرف و باز کنه و غیبت مادرشوهر و خواهر شوهر و بکنه من پا نمیدم یه جوری میپیچونم چون میدونم بعدش بلاخره یه روزی یه جایی غیبت منم میکنه و منو لو میده😬😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بی نهایت کارت اشتباهه من تجربه اش رو دارم اگر شما مثلا قهر کنی با خانواده همسرت .برای خود شیرینی هم که شده حرفاتو پخش میکنه .از من میشنوی به چشمات حتی اعتماد نکن  خواهشا با هیچ احدی درد دل نکنید .حرف دل در دل بماند بهتر است .

جاری و زن عمو فامیل نمیشن

این جمله معروفه

خون تو دهنت بود سمت اینا تف نکن ک نفهمن

بهترین ادمای زمینم باشن باز ریسکه

با دوستات درد و دل کن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

استارتر عزیز حلالم کن ببخشید 

میشه لطفا برای کار همسرم یه صلوات بفرستید الان بیکاره و کلی بدهی داریم راهی جز دعا ندارم همش بد بیاری میارم خیلی درمونده ام 

منم برای حاجت رواییتون صلوات میفرستم ممنونم ازتون  عزیزانم

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊