2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دستبند چرم تلفیقی با زنجیر طلا کارتیه 

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت عشق❤️🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم👩❤️👨 ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق دیارمم ، عاشق «بارون🌧️»عاشق «جنگل🌳»عاشق «کوه⛰️» عاشق «دریا🌊» ، بهشت من🏞️ ، شهر من همه اینا رو با هم داره ،کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»

سلام عزیزم با نامزدت به هم برگشتید؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

سلام نه درست باهم حرف میزنیم هوام داره همو میبینیم گاهی ولی نامزدی نه

چرا شما ک این همه با هم رفیقید . با هم سریح حرف نمیرنید .... یا براموندنه یا نموندن.... 

ولی اینکه بمونی ولی ندونی کی قراره بره سخته 

اینکه باشه؛ولی مال تو نباشه نابودت میکنه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چون من از جوابش میترسم  چون از اینکه با واقعیت رو ب رو شم وحشت دارم

قشنگ میفهممت

انگار فقط میخوای باشه حتی اگه مال تو نباشه . میخوای اونقدر براش خوب باشی ک خودش نتونه برع 

اونقدر هواشو داشته باشی ک خودش برگرده و بگه بدونت نمیشه . 

یه دنیایه برزخیه ک نمیتونی رد بشی ازش ؛نه عقب بری ...

قشنگ میفهممت  انگار فقط میخوای باشه حتی اگه مال تو نباشه . میخوای اونقدر براش خوب باشی ک خو ...

دقیقا

دیروز زنگ زده بهم دارم میرم نما خونه انتخاب کنم میای باهام؟

اون روز برام دکور اتاق خواب فرستاده

اصلا از محبتش ذره ای کم نشده☹️