سلام دوستان، من یه هفته هست که خال های صورتم رو برداشتم چندتاش بخیه خورده امروز بخیه هارو کشیدم، کی کاملا جای بخیه ها میره؟ خیلی نگرانم همش میگم این چه کاری بود کردم اگ جاش نره چیکار کنم، دکتر میگف میره ولی طول میکشه الانم دارم ترمیم کننده میزنم، ولی تو نی نی سایت خوندم تو نور لامپ هم نباید باشیم اما خیلی سخته ک زیر نور لامپ هم نباشیم. کسی بوده خال برداشته باشه کاملا جاش خوب شده باشه و چند وقت طول کشیده؟ مراقبت هایی ک بهتره بدونم هم بگید 🥺🥺ممنونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برند کرم ترمیم کننده باید خیلی خوب باشه و اصل کرم ترمیم کننده سیکالفیت اون بهترینه باید ...
منم سیکالیفت میزنم یک میلیونو صد گرفتم به دکتر نشون دادم گف درسته و اصله. من 29 تا خال برداشتم دو میلیونو خورده ای هزینش شد، و اینکه اونا ک بخیه زد گف چون ممکنه برگرده بخیه میزنم گوشتی بودن و بزرگترینش مث یه عدس ریز بود. اگ ریز هستن با کرم پودر اوکی میشن برندار خاهر من استرس پدرمو در اورده