2777
2789
عنوان

اونایی که تجربی خوندین بیاین🧡

67 بازدید | 6 پست

سلاااااام

من امسال میرم دهم تجربی 

چیکار کنم که موفق بشم؟

از تجربه هاتون بگین

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تا میتونی تست بزن و مرور کن 

اگ اشکالی داشتی کلاس حضوری ثبت نام کن انلاین ب هیچ وجه نبین و اگ ازمون شرکت میکنی حتمن تحلیل کن 

رو شیمی و زیست زیاد وقت بزار چون ضریب بالایی دارن و اینکه حتمن تفریح داشته باش و جوگیرانه نخون پیوسته بخون

ببین تا میتونی تست بزن و مرور کن  اگ اشکالی داشتی کلاس حضوری ثبت نام کن انلاین ب هیچ وجه نبین ...

مرسی عزیزم ❤️

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

همین که رفتی تجربی یعنی موفقی♥

برا موفق تر شدن در رشته تجربی فقط تلاش مهمه و پشتکار🌹

🤍در این دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست 🤍                                                                                                             نی نی یار دست از تعلیق من بردا شونصدبار تعلیقم کردی بابا منا با مادرشوهرت اشتباه گرفتی 🥲                                                                                         زندگی ساز دل است!تو نوازنده‌ی این سازی و بس..تو اگر شاد زنی شاد شویگرچه باشی چو قناری به قفس!✨🌱                                        
همین که رفتی تجربی یعنی موفقی♥ برا موفق تر شدن در رشته تجربی فقط تلاش مهمه و پشتکار🌹

مرررررسی عزیزم ❤️ حرفات خیلی انگیزه میده بهم