دوستان معذرت میخوام طولانیه ولی توروخدا اگه میتونی بخون کمکم کن
من سیاست بلد نیستم مادرمم بچه بودم فوت کرده کسی رو نداشتم نصیحتم کنه چیکار کنم خیلی خیلی ساده ام خانواده شوهرم همه سو استفاده ای ازم کردن
مادرشوهرم انقدر دخالت میکنه که من هروز بخاطر اون دعوام میشه همش نقشه میکشه چیکار کنید نکنید
اگه بدونه پول داریم بازهزار زبون هرکاری کرده نصفش رو میبره شوهرمو خیلی وابسته خودش کرده شوهرم هرچی میدونه بهش میگه ولی پیش من نه حتی ماشینمون کرده بنام مادرش بعد مادرش یبار که کسی خونه نبود یکی از فامیلامون زنگ زد احوال پرسی کردم گفت کار دارم بهت زنگ میزنم قطع کردم مادرشوهرم منو همه خاندانمو شست میگفت با گوشی حرف میزنی حتما مارو میشوری پیش بقیه اره فامیلات واسه پسرم نقشه میکشن درحالی که بقران اگه تا الان از فامیلام حتی گفته باشن چیکار کن یا نکن پدرشوهرم خودش خونه داره زندگی داره دوسال رو سر من بود به بهونه کار کردن هیچی نگفتم اینم جوابمه
میخوام کاری کنم دست از سر زندگیم بردارن شوهرم فقط خانواده خودشو ببینه سمت مادرش نره توروخدا یکم نصیحت خواهرانه کنید عاقل بشم از بس که مل خر بهشون خوبی کردم اینجوری شد حالم از خودم بهم میخوره خیلی به شوهرم حرف زدم ولی فایده نداشته چون من زود اعصبانی میشم گوش نمیگیره