2789
عنوان

عزیزم حسین❤😢

383 بازدید | 9 پست

آقاجونم سلام

داره میرسه ماه ماتمت حسین جان💔

هرسال ذوق این رو داشتم که محرم زودی بیاد و تو عزاداری ها شرکت کنم

اما امسال.....😭💔

دلم بدجور شکسته امام حسین 😢

تو دلم پر از حرفه....پر از خواسته اس...پر از گله و شکایته...

اما کسی حرفامو نمیفهمه💔کسی دوای دردم نمیشه

عزیزم حسین من که جز خدا و شما پناهی ندارم...من که جز خدا و شما گوش شنوایی برای درد دل هام ندارم😢

امام حسین جونم یادته شب قدر چی خواستم از خدا و شما؟؟😔💔

تو رو قسم میدم به طفل شش ماهت تو رو قسم میدم به لب های خشکیده رقیه جانت ، پیش خدا شفاعتمو بکن...وساطت بکن برام عزیزدل زهرا تا خدا اونیکه میخوام رو بهم بده و خیر و صلاحم رو در اون چیزی که میخوام قرار بده😭

امام حسین مهربونم این رو اینجا یادگاری نوشتم تا اگه روزی حاجت روا بشم بیام بخونمش و بفهمم از لطف و کرم شما بود که خدا حاجتمو داد🌷

اَمیری حُسِین وَ نِعمَ الاَمیر💚💚💚                   کیم نه بولور کیم نه چَکیر💔💔💔              

الهی عزیزم🥺🥺🥺اشکام جاری شد

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی چرا تاپیکت ترکید ؟؟؟؟؟

نمیدونم گلم

اومدم پیام بزارم نوشت تعطیل شده😑

یه درد و دل ساده هم به مزاق خیلیا خوش نمیاد متاسفانه

اَمیری حُسِین وَ نِعمَ الاَمیر💚💚💚                   کیم نه بولور کیم نه چَکیر💔💔💔              
نمیدونم گلم اومدم پیام بزارم نوشت تعطیل شده😑 یه درد و دل ساده هم به مزاق خیلیا خوش نمیاد متاسفانه

اره بخدا داشتم یه تومار می‌نوشتم تا ارسالو زدم دیدم تعطیل شد 

بعضی از این کاربرا لابد گزارش زدن 

اره بخدا داشتم یه تومار می‌نوشتم تا ارسالو زدم دیدم تعطیل شد  بعضی از این کاربرا لابد گزارش زد ...

😕

چیز خاصی هم گفته نشده بود

بعضیا مریضن

یا اینکه میترسن چیزی خلاف خواسته و عقایدشون گفته بشه

سلام دوست گلم هستی سایت؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤