2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه عزیزم فقط برم نمومنمممم

منم قبل کنکور همین فکر و میکردم ولی الان میگم پشت موندن بهتر از تعهدی رفتن 

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
تعهدی چیه

مثلا پزشکی تعهدی تهعد میدن بعد تحصیل بک و نیم برابر تا سه برابر طول تحصیل کارمند دولت باشن مثلا برای پزشکی میشه ۲۱ سال دولت هر کجا بفرسته میرن طرف تازه وقتی نزدیک ۵۰ سالش میشه تعهدش تموم میشه قبل از تموم شدن تعهدش هم امکان شرکت تو آزمون دستیاری رو نداره مثل یک پزشک عمومی با حقوق کارمندی زندگی میکنه

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
مثلا پزشکی تعهدی تهعد میدن بعد تحصیل بک و نیم برابر تا سه برابر طول تحصیل کارمند دولت باشن مثلا برای ...

اون دستیاری قانونش عوض شده بود امسال مثل اینکه ...

کلا قوانین دستیاری داره تغییر میکنه از بس کمبود متخصص دارن ...قبل از اتمام تعهد میشه آزمون داد ، حالا فقط نمیدونم بلافاصله هم میشه یا نه ولی مثل قبل نیست دیگه قانونش ...

برا کسی که شرایطش مساعد نیست خیلی بهتر از پشت کنکور بودنه ...

اون دستیاری قانونش عوض شده بود امسال مثل اینکه ... کلا قوانین دستیاری داره تغییر میکنه از بس کمبود ...

من تازگیا نگا کردم برداشته نشده همینی که گفتمه تو مناطق محروم باید خدمت کنی با این موضوع مشکل ندارم ولی آدم باید به زندگی آیندش هم توجه کنه امروز مجردم فردا متاهل و مادر شدم مسلما آسون نیست من برای همین دوست ندارم تازه خودمم چن سال پشتم

من تازگیا نگا کردم برداشته نشده همینی که گفتمه تو مناطق محروم باید خدمت کنی با این موضوع مشکل ندارم ...

بله درست میگین ...دیگه شرایطا فرق داره 🙃

من فقط خواستم اون نکته رو اصلاح کنم همین 😅

البته اینم برا استارتر اضافه میکنم طبق شنیده هام یه سری چیزا میتونه اتفاق بیفته که برداشته بشه اون تعهد مثل اینکه ...ولی چون مطمئن نیستم و جز موارد نادره ...امیدواری نمیدم 😶