2777
2789
عنوان

ناراحتم

83 بازدید | 6 پست

ی کاربری همین الان ی چیزی گفت دلمو شکوند

شایدم منظور بدی نداشت دلش از جای دیگه پر بود

خیلی هم محترمانه گفت...

فقط میخواستم بگم موقع ریپ زدن ی بار روی جملتون بخونید و خودتون رو جای طرف بزارین شده چند لحظه...

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

خب شاید اونم واقعا ناراحت بوده 

یا منظور شما رو خوب نفهمیده 

بخشش از بزرگان

بعدم اینجا مجازی و هزاران نفر با سلیقه های مختلف 

خودتو ناراحت نکن

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دلت از آدمها نگیره عزیزم خدای تو باید قضاوت کنه نه بنده ها  برای امضات ۱۰۰ صلوات میفرستم 🌹

مرسی 😍نمیدونم چرا بعضیا فقط دنبال رو کردن دست دیگرانن بیخیال من فقط برا درد دل اینجا رو دارم وگرنه نمیگفتم...منم برای حاجتتون فرستادم

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
خب شاید اونم واقعا ناراحت بوده  یا منظور شما رو خوب نفهمیده  بخشش از بزرگان بعدم اینجا ...

میدونی تا همین چند وقت پیش حتی اگه کسی رک هم بهم توهین میکرد ناراحت نمیشدم اما  چالش های زندگیم و آدم های اطرافم انقدر روم تاثیر گذاشتن ک زود رنج شدم راست میگی اون بنده خدا هم اومده بود برا درد دل بیخیال ....انشاالله ی روزی بیاد بخندم ب این حالم

میدونی تا همین چند وقت پیش حتی اگه کسی رک هم بهم توهین میکرد ناراحت نمیشدم اما  چالش های زندگیم ...

انشا... 

من پسر و 36 سالم و کارگاه دارم 

حدود 70 کارآموز دارم 

بعضی وقتا حرفایی میزنن که واقعا اعصابم خرد میشه 

ولی همیشه سعی کردم خودمو بزارم جاش و اون حالی که الان داره

اینجوری واقعا آروم میشم و حس بدی بهم دست نمیده

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
میدونی تا همین چند وقت پیش حتی اگه کسی رک هم بهم توهین میکرد ناراحت نمیشدم اما  چالش های زندگیم ...

انشا.. همینطوره.. و روزای خوشی برات رقم میخوره و به حال امروزت میخندی