2777
2789
عنوان

رسم دستمال

535 بازدید | 23 پست

متنفرم از این رسم چرت کاش از ریشه درست بشه این چرندیات 

یادمه دو سال پیش رفته عروسیه ی عمم بود چون ک شهرامون متفاوت بود ما مجبور بودیم شب خونه ی عروس داماد بمونیم (واقعا مجبور شدیم خودشم خواست ک بمونیم خیلی اسرار کرد) 

شاید باورتون نشه پدر شوهرش. برادر شوهراش. عمه ی شوهرش. همه موندن خونه ی عروس داماد 

من اول فکر کردم بخاطر اینکع اخر شبه و خستن نمیتونن برن خونشون موندن اما صب ساعت هفت صب از مادر بزرگم دستمال خونی خواستن 😑همشونم نگاه کردن پدر شوهر برادر شوهر همشون (فقط پدر من نگاه نکرد چون ما این رسمو توهین میدونیم اما خانواده ی شوهر عممم اجبار کردن عممو) 

کاش این رسم سمی تموم شه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چرا؟

چون به عمه ی دوماد دستمالو نشون ندادع بودن 

گفتن حتما (ببخشیدا) عروس خانوم باکره نبودع😑😑😑😑

یادمه تو شهرمام یه زمانی رسم بوده تو روستاهاش اما اقایون حق نداشتن نگا کنن نهایت خانونای خیلی نزدیک ...

اینا شعور ندارن تازه تحصیل کرده هم هستن خیر سرشون 

همه خانواده ها مثل هم نیستن ، فرهنگ بعضیا پایینه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
واا تاجایی که میدونم خانما یی مثل مادرشوهر میدیدن نه آقا

منم به خدا متعجب فقط کارای بیشرمانشونو نگاه میکردم همون روز جمع کردیم برگشتیم شهر خودمون انقدر بهمون برخورده بود 

وای از خجالت مردم    

منم همینجور اینا واس منم برای پسر دیگشون خواستگار شدن هنوز داشتن حرف میزدن ک پدرم گفت دخترم بچست و قصد شوهر دادنشو ندارم 

زن پسرعمم خرم ابادی بود رسم داشتن روز بعد عروسی برادرشوهرش دستمالو ببره خونه پدرش بهش کادو بدن این برد ولی هیچ بهش ندادن 😂چهارساعت فاصله بود تا خرم اباد.این مال 15سال پیشه 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹

منم همینجور اینا واس منم برای پسر دیگشون خواستگار شدن هنوز داشتن حرف میزدن ک پدرم گفت دخترم بچست و ق ...

قبل از وصلت با این خانواده کسی نمی‌دونست اینقدر بی فرهنگن؟

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤