2777
2789
عنوان

کیا فیلم تی تی رودیدن

1252 بازدید | 15 پست

چرا پایانش بازه

چرا دکتر ابراهیمه ب تی تی نگف بیا ازدواج کن باهام😕

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

مسخره بود خوشم نیومد

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😐اخر سر کنار ساحل اگ درست یادم باشه کنار هم داشتن میگفتن میخندیدن

نه ته تهش کنار دریا تی تی بچه رو گرفت دور شد یعنی ازدواج نکردن دیگه

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
واقعا نمیفهمم جرا میگید ته فیلم های ایرانی بازه  فیلم خارجی ها ک بازترن :/ خب واضحه دیگه ته ...

اخه باز بود خو

واقن خواستگاری نکرد خو

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
نه ته تهش کنار دریا تی تی بچه رو گرفت دور شد یعنی ازدواج نکردن دیگه

نظرمنم‌همینه

واقعا نمیفهمم جرا میگید ته فیلم های ایرانی بازه  فیلم خارجی ها ک بازترن :/ خب واضحه دیگه ته ...

خب عالیجناب بیا بگو اخر تی تی چیشد؟؟حرصم نخور!

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
خب عالیجناب بیا بگو اخر تی تی چیشد؟؟حرصم نخور!

دکتره و دختره فاز همو داشتم بالاخره حال میکردن باهم ایشالا که ازدواجم کردن و هوتن شکیبام که میدونی چیکار کرد با تیتی ولی خب یه عاشق روانی بود که حقش بود و سرش بی کلاه موند

دکتره و دختره فاز همو داشتم بالاخره حال میکردن باهم ایشالا که ازدواجم کردن و هوتن شکیبام که میدونی چ ...

نقش امیر ساسان خیلی عوضی بود چ عاشقی بابا

از دختره سواستفاده میکرد تو محضرم بش‌گف از کجا میدونی میگیرمت جوجه کشی راه انداخته بود فقط فاز اینکه میگف دوسش دارمو نفهمیدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز