2777
2789
دخترم ۹هفتگی ضربانش دیده شد تو ۷هفته دیده نمیشد هنوز صبر کن تا ۹هفته

مرسی بهم امید دادین، توکل به خداست ولی خیلی به امید داشتن برای گذروندن این چند روز نیاز دارم، من حتی از دیروز علائم بارداریم شدید شدن، رحمم درد می‌کنه حالت تهوع دارم. 

مرسی بهم امید دادین، توکل به خداست ولی خیلی به امید داشتن برای گذروندن این چند روز نیاز دارم، من حتی ...

نگران نباش عزیزم 

من خودم کلی گریه کردم تا ۹هفتگی یعنی دوهفته کامل گریه کردم و بعد دیدم همش از جیبم رفته شیطون تو دلیم یکم ناز داشت 😂

❤دخترم دلیل نفس کشیدنم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عزیزم  من خودم کلی گریه کردم تا ۹هفتگی یعنی دوهفته کامل گریه کردم و بعد دیدم همش از ...

مرسی منم خیلی داغونم ولی فقط سعی می‌کنم آروم باشم و به خدا توکل کنم، همین که فهمیدم احتمالش هست راحت‌تر می‌گذرونم، نتیجش هرچی خدا بخواد، ممنون می‌شم برام دعا کنی🙏🌹🌹

مرسی منم خیلی داغونم ولی فقط سعی می‌کنم آروم باشم و به خدا توکل کنم، همین که فهمیدم احتمالش هست راحت ...

تو سونو جنین دیده شد؟ 

من ۶هفته رفتم گفت قلبش تشکیل شده ولی صداشو نشنیدم

غم مخور جانا در این عالم ک عالم هیچ نیست ...!
مرسی منم خیلی داغونم ولی فقط سعی می‌کنم آروم باشم و به خدا توکل کنم، همین که فهمیدم احتمالش هست راحت ...

خواهر عزیزم بخدا جای نگرانی نیست خودتو بزن به اون راه اصلا فکرش نباش ۸۰درصد بارداریا تو ۹هفته دیده میشه ضربان اصلا نگران نباش

❤دخترم دلیل نفس کشیدنم ❤
تو سونو جنین دیده شد؟  من ۶هفته رفتم گفت قلبش تشکیل شده ولی صداشو نشنیدم

اره جنین بود، قلبشم تا یه حدی تشکیل شده بود ولی گفت ضربان نداره، ۳ یا ۴ روزم از اندازه ای که باید باشه کوچیک‌تر بود ۶ هفته و ۵ روزش بود ولی من ۷ هفته ۲ روزم بود، دیگه نمی‌دونم لقاح دیرتر تشکیل شده، خدا می‌دونه، فقط باید صبر کنم و امیدوار باشم و توکل کنم به خدا

اره جنین بود، قلبشم تا یه حدی تشکیل شده بود ولی گفت ضربان نداره، ۳ یا ۴ روزم از اندازه ای که باید با ...

نگران نباش مامان من هفته دهم معلوم شد

غم مخور جانا در این عالم ک عالم هیچ نیست ...!
نگران نباش عزیزم  من خودم کلی گریه کردم تا ۹هفتگی یعنی دوهفته کامل گریه کردم و بعد دیدم همش از ...

یه سوال دیگه هم داشتم، اندازه جنین دفعه اول که نبض نداشت و یادته؟

نه یادم نیست ولی اندازه لپه باشه فک کنم 😂😂😂

مرسی، من یه ساعت امیدوارم یه ساعت گریه می‌کنم، علائم بارداریم خیلی زیاد شده رحم درد دارم لگنم درد داره، حالت تهوع نداشتم پیدا کردم، همشم خستم، به این علائم امیدوارم ولی یاد سونو می افتم بهم گفت هنوز ضربان نداره و ۶ میلی اندازشه، می‌گم تو اون اندازه باید ضربان داشته باشه و می‌گم تمومه امیدوار نباش!!

دیوونه نشم تا چهارشنبه دیگه خیلی خوبه

مرسی، من یه ساعت امیدوارم یه ساعت گریه می‌کنم، علائم بارداریم خیلی زیاد شده رحم درد دارم لگنم درد دا ...

اصلا جای نگرانی نیست ولی حتما بعد سونو ۹هفتگی ماروهم خبرکن

❤دخترم دلیل نفس کشیدنم ❤