2777
2789
عنوان

پاگشا

153 بازدید | 8 پست

برای پاگشا عروس داماد چی درست کنم؟؟

طبق اینکه بسیار کم غذان....کلا ۳نفرن...ما هم ۲نفر....سری قبل ک اومدن چلو گردن و فسنجون و مرغ و سوپ و سالاد درست کردم...ایتسری طبق اینکه به عنوان پاگشا میان چی درست کنم ک تکراری نباشه؟؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

کباب کوبیده (خونگی)با برنج زشته؟؟؟سوپ و سالاد باشه....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مرغ شکم پر 

قیمه 

سالاد شیرازی 

انواع بورانی 

زیتون پرورده 

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !
نه اتفاقا اگه خوب در بیاد عالیههههه

البته من با تشریفات وچند مدل عذا مخافم ولی چون تو تاپیکتون نوشته بودید چند مدل غذا درست کردم توپست اولم چند مدل گفتم وگرنه همین ایده ی خودتون کاملا عالیه

البته من با تشریفات وچند مدل عذا مخافم ولی چون تو تاپیکتون نوشته بودید چند مدل غذا درست کردم توپست ا ...

ممنون عزیزم.من برعکس برای مهمونیا غذا زیاد درست میکنم چون سری قبل زیاد درست کردم و کم خوردن تصمیم گرفتم اینسری ی مقدار کمتر درست کنم