2777
2789
عنوان

چقد طول میکشه؟

160 بازدید | 15 پست

دوستان من دیگه ۳ جلسه شیمی درمانی دارم ک هرکدوم ب فاصله دوهفته س،یعنی هفته اول شهریور شیمی درمانیم تموم میشه،بنظرتون چقد طول میکشه تا موهام دربیاد؟چقد باید منتظر بمونم؟دلم شدیدا واسه خونوادم تنگ شده واسه اتاقم واسه شهرمون. تا موها و ابروهام درنیاد هم نمیتونم برم شهرمون

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیدم که ابرو رو مداد میکشن و برای اینکه سرشون مشخص نشه از هد استفاده میکنن یه هد هایی هست که خیلی ...

گلم اخه من اطرافیانم نمیدونن، هد هم نمیزدم بعد میفهمن چرا اینهمه مدت تو شهرمون نبودم مژه هامم ریخته ابروهام ب کنار💔

الهی بمیرم برات .... ایشالا زود خوب بشی خوشگل خانوم ... نگران نباش زود در میاد عزیزدلم❤❤❤از صمیم قلب ...

زنده باشی عزیزدلم ،ب لطف دعاهای شما خوب میشم

به همچنین شما گل من😘😘😘 ایشالا زود خوب و ساد و سرحال میشی❤😘😘😘

عزیزم ممنونم انشاالله شما هم روزای خوبی در انتظارتون باشه

گلم اخه من اطرافیانم نمیدونن، هد هم نمیزدم بعد میفهمن چرا اینهمه مدت تو شهرمون نبودم مژه هامم ریخته ...

خیلی سخته انشالله هرچی زودتر بهبود پیدا کنید یکی از دوستان زیاد از شیمی درمانیش نگذشته بود که من عکسشو دیدم خیلی زیاد مو دراورده بود 

خیلی سخته انشالله هرچی زودتر بهبود پیدا کنید یکی از دوستان زیاد از شیمی درمانیش نگذشته بود که من عکس ...

جدی ینی بعد چن ماه؟تو رو خدا اگه اطلاع دارین بگین من قلبم از شدت دلتنگی درد میکنه همیشه کنار خونوادم بودم 

من دقیق اطلاع ندارم ولی رشد مو زیاده ایشونم زیاد نگذشته بود شاید ۲ ۳ ماه 

خدا خیرت بده گلم💚

خب برو ببینشون و برگرد.خونه ی فامیل که نمیری،فقط برو خونه ی خودتون.دو سه شب بمون .پدر و مادرتو ببین،سوغاتی هم براشون ببر و دوباره برگرد.اگر هم امکانش نیست با خودت فکر کن دانشجوی یه شهر دیگه ای و موقع امتحاناست و نمیتونی بری تا امتحانا تموم بشن.یا فکر کن مهاجرت کردی و منتظری تا اقامت بگیری.میدونم سخته.من قربون اون دلت برم که تنگ شده.اگه میشه پدر و مادرت بیان پیش شما و برگردن.

خب برو ببینشون و برگرد.خونه ی فامیل که نمیری،فقط برو خونه ی خودتون.دو سه شب بمون .پدر و مادرتو ببین، ...

اخه بدبختی اونجاس ک فک و فامیلامون خونشون جفت خونمونه بخاطر همین شرایطشو ندارم برم گلم

فقط مادرم میاد منو ببینه پدرمم بخاطر شرایط کاریش مرخصی نداره

خدابزرگه بیشترش گذشت دیگه جیزی نمونده💚