8778zarijooon مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 1582 عنوان کسی از گفتن ذکر یا ودود معجزه دیده 😃 1370 بازدید | 13 پست اگه آره چطوری میگین 1402/04/26 | 14:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roia۷۰ عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 197 میگن برا مهر ومحبت بین زن وشوهره.... ببشتر وفتی بینش دعوا یا ناراحتیه
دختر_اردیبهشتم عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 9991 من دارم میگم نیت چهل روزه کردم میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀
دختر_اردیبهشتم عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 9991 میگن برا مهر ومحبت بین زن وشوهره.... ببشتر وفتی بینش دعوا یا ناراحتیه ن برا همه میشه میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48689 من هر وقت خوندم اثر داشته😅😅 روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
8778zarijooon مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 1582 من دارم میگم نیت چهل روزه کردم چن روزه نتیجه گرفتی
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48689 چطور میخونی وضو میگیرم گاهی اوقات ۱۰۰۱ مرتبه میخونم همین روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
دختر_اردیبهشتم عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 9991 چن روزه نتیجه گرفتی اولی تو ۱۴ روز بعد دیگه ادامه ندادمچون گفتن هر روزی ک نتیجه گرفتی ادامه ندهالان از این فعلا نگرفتم موندهو اینکه روزی ۱۰۱ مرتبه باید بگی میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀
dokhtar_mehrabon11 عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 226 اولی تو ۱۴ روز بعد دیگه ادامه ندادم چون گفتن هر روزی ک نتیجه گرفتی ادامه نده الان از این فعلا نگرف ... عزیزم غیر از این دعایی هس که زود حاجت بده؟ 🥺 الله توزیباترین تکرار هرروز منی😍
دختر_اردیبهشتم عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 9991 عزیزم غیر از این دعایی هس که زود حاجت بده؟ 🥺 عزیزم دعاها ی جور حرف زدنمون با خداستاین ک کی اجابت شه واقعا نمیشه گفت زود و دیرشوولی این ذکر میگن معجزه میکنه ک من دیدم ازشانشالله ب حق حضرت فاطمه خواسته هات خیلی زود برآورده به خیر شه♥️🙏 میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀
dokhtar_mehrabon11 عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 226 عزیزم دعاها ی جور حرف زدنمون با خداست این ک کی اجابت شه واقعا نمیشه گفت زود و دیرشو ولی این ذکر می ... ممنونم جانم🥺🙏🏻امتحان میکنم انشالله حاجت بگیرمانشالله شماهم به هرچی میخوای برسی💚 الله توزیباترین تکرار هرروز منی😍
دختر_اردیبهشتم عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 9991 ممنونم جانم🥺🙏🏻 امتحان میکنم انشالله حاجت بگیرم انشالله شماهم به هرچی میخوای برسی💚 خواهش گل🙏انشالله حتما حاجت میگیری🌸🤍مرسی قشنگم انشالله🙏♥️ میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀