2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ابتدایی شاهد معلم هستم  فرصتش تموم شده  برای هفتم هم دیده بودم خیلی وقت پیش فرصت ثبت ...

میتونم یه سوال بپرسم؟

من تجربی ب اوردم تو ثبت نامم مشکل ایجاد نمیشه؟🥲

یعنی مطمئن باشم که ثبت نام میشم؟

ظرفیت مدارس پر نمیشه

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              
من ابتدایی شاهد معلم هستم  فرصتش تموم شده  برای هفتم هم دیده بودم خیلی وقت پیش فرصت ثبت ...

بله ابتدایی تموم شد دقیقا منم مثل شما 

همه رو فهمیدم ولی دهم چون هدایت تحصیلی میخواد برای همین نمیدوم

میتونم یه سوال بپرسم؟ من تجربی ب اوردم تو ثبت نامم مشکل ایجاد نمیشه؟🥲 یعنی مطمئن باشم که ثبت نام ...

عریزم بستگی داره تقاضای تجربی چه قدر باشه ممکن هست پر بشه ولی خب ممکن هست پر هم نشه. انشاالله که پر نمیشه 

بله ابتدایی تموم شد دقیقا منم مثل شما  همه رو فهمیدم ولی دهم چون هدایت تحصیلی میخواد برای همین ...

عزیزم الان من کانال مدارس شاهد رو نگاه کردم اطلاعیه ای نگذاشته بودن برای دوره دوم, احتمال خیلی زیاد شروع نشده هنوز

عزیزم الان من کانال مدارس شاهد رو نگاه کردم اطلاعیه ای نگذاشته بودن برای دوره دوم, احتمال خیلی زیاد ...

ببخشید مدارس شاهد برای فرهنگیان هستش؟ 

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
ببخشید مدارس شاهد برای فرهنگیان هستش؟ 

نه عزیزم فقط فرهنگیان نه

امتیاز بندی داره، مثلا خانواده ایثارگر، فرهنگیان امتیاز داره، ایثارگر هم پدر بزرگ هم محسوب میشه که ایثارگر یا شهید باشن، دیگه حفظ قرآن امتیاز داره 

الویت هم با ایثارگران هست

نه عزیزم فقط فرهنگیان نه امتیاز بندی داره، مثلا خانواده ایثارگر، فرهنگیان امتیاز داره، ایثارگر هم پ ...

مرسی عزیزم، الان من بابام کارت ایثارگری پنج درصد داره برا دخترم میشه استفاده کنم

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
مرسی عزیزم، الان من بابام کارت ایثارگری پنج درصد داره برا دخترم میشه استفاده کنم

سلامت باشید

بله میشه ولی خب باز الویت اون هایی هستند که ایثارگری بالاتری دارند چون امتیازش بیشتر میشه