2777
2789
بپرس  فقط خودت بپرس حال ندارم به بقیه ج بدم

توروخدا منم بگو حست میگ مردادماه باردارمیشم برات صلوات فرستادم

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بپرس  فقط خودت بپرس حال ندارم به بقیه ج بدم

ای وی اف کردم شش هفته و چهار روزم جنین و کیسه زرده ندیدن کلا بنظرت میبینن یا پوچه

معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم🌹❤️🙏🏻
ای وی اف کردم شش هفته و چهار روزم جنین و کیسه زرده ندیدن کلا بنظرت میبینن یا پوچه

لکه بینی اینانداشتی؟حالت تهوع نداری؟

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
توروخدا منم بگو حست میگ مردادماه باردارمیشم برات صلوات فرستادم

حسم میگه اره ایشالا باردار شی 

میشه لطفا از ته دلتون برام دعا کنید به خواسته های مهم زندگیم برسم؟😍 ورزش و درسم دعا هم کنید یک صلوات 
۱۷روز خونریزی و لکه بینی داشتم 😭

انشالله که چیزی نیس وسالم باشه 

حسم میگه اره ایشالا باردار شی 

مرسی عزیزم انشالله

ایشالا دیده شه حسم میگه هست

میشه لطفا از ته دلتون برام دعا کنید به خواسته های مهم زندگیم برسم؟😍 ورزش و درسم دعا هم کنید یک صلوات