jaheshyafte مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 3491 عنوان یعنی حاملم😱😱 1346 بازدید | 16 پست من ۲۰ام بایدپریودمیشدم اما نشدم هنوز دوبار بیبی چک زدم منفی بوده چندروزبعدتاریخ پریودی نشون میده؟ ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم.... وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛ درناتمام یک "انتظار" تمام شد 1402/04/26 | 14:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مليكاااا عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 15855 صبح زود ناشتا بايد ميزديا لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
delbar73 عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 2666 روز موعد هم نشون میده معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم🌹❤️🙏🏻
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39764 منم دقیقا ۲۰ ام باید میشدمبا این تفاوت که مجردم نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی
عقل عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 24070 سلام ده رز بعد موعدتون برید ازمایش بتا بدید نه زودتردقیقا مشخص میشه سن بارداری
مامان_بچه__رییس عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 50 بیبی چک اصولاً ۱۰یا۱۵روز بعد از تاخیر نشون میده ولی آزمایش دقیق نشون میده
jaheshyafte مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 3491 من دوالی سه روزبعدازتاریخم زدم منفی بودمیگم من یکهفته قبل ازتاریخ پریودیم رابطه محافظت نشده داشتیم وطبیعی جلوگیری کردیم احتمال بارداری هست؟ ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم.... وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛ درناتمام یک "انتظار" تمام شد
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39764 گرد افشانی داشتی از نوع اسلامیش خیرمصرف زیادی سردی و عوض شدن آب و هوا باعث شده به تاخیر بیفته نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی
jaheshyafte مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 3491 بیبی چک اصولاً ۱۰یا۱۵روز بعد از تاخیر نشون میده ولی آزمایش دقیق نشون میده من صبح زودتست دادم دوروز پشت سرهم هردوبارهم منفی شد ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم.... وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛ درناتمام یک "انتظار" تمام شد
مليكاااا عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 15855 جدی؟ اره. تازه ١٤روز بعد از لقاح هم معلوم ميشه. تازه بعضي ها سطح اون هورمنشون پايين تر. دير تر. و اينكه. از دو برند مختلف استفادع كنيد لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
fereshteyemohajer عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 9481 من روز موعد زدم منفی بود ۴ روز بعد از موعد زدم مثبت نشون داد ولی معمولا میگن بعد از یک هفته تاخیر میتونه مثبت نشون بده بهتر هم هست صبح با اولین ادرار که غلیظه چک کنی 🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
jaheshyafte مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 3491 اره. تازه ١٤روز بعد از لقاح هم معلوم ميشه. تازه بعضي ها سطح اون هورمنشون پايين تر. دير تر. و اينكه. ... من فردا میشه یکهفته تاخیر دوبارتست میدم امیدوارم منفی بشه ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم.... وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛ درناتمام یک "انتظار" تمام شد
jaheshyafte مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 3491 صبح زود ناشتا بايد ميزديا صبح زودانجام دادم ازدوبرندمختلف دوروزپشت سرهم منفی شد اما میترسم پس چرا پریودنمیشم ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم.... وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛ درناتمام یک "انتظار" تمام شد