2777
2789
عنوان

یعنی حاملم😱😱

1346 بازدید | 16 پست

من ۲۰ام بایدپریودمیشدم اما نشدم هنوز دوبار بیبی چک زدم منفی بوده 

چندروزبعدتاریخ پریودی نشون میده؟

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا ۲۰ ام باید میشدم

با این تفاوت که مجردم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

من دوالی سه روزبعدازتاریخم زدم منفی بود

میگم من یکهفته قبل ازتاریخ پریودیم رابطه محافظت نشده داشتیم وطبیعی جلوگیری کردیم احتمال بارداری هست؟

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
گرد افشانی داشتی از نوع اسلامیش

خیر

مصرف زیادی سردی و عوض شدن آب و هوا باعث شده به تاخیر بیفته

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بیبی چک اصولاً ۱۰یا۱۵روز بعد از تاخیر نشون میده ولی آزمایش دقیق نشون میده

من صبح زودتست دادم دوروز پشت سرهم هردوبارهم منفی شد

جدی؟

اره. تازه ١٤روز بعد از لقاح هم معلوم ميشه. تازه بعضي ها سطح اون هورمنشون پايين تر. دير تر. و اينكه. از دو برند مختلف استفادع كنيد

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫

من روز موعد زدم منفی بود ۴ روز بعد از موعد زدم مثبت نشون داد ولی معمولا میگن بعد از یک هفته تاخیر میتونه مثبت نشون بده بهتر هم هست صبح با اولین ادرار که غلیظه چک کنی

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
اره. تازه ١٤روز بعد از لقاح هم معلوم ميشه. تازه بعضي ها سطح اون هورمنشون پايين تر. دير تر. و اينكه. ...

من فردا میشه یکهفته تاخیر دوبارتست میدم امیدوارم منفی بشه

صبح زود ناشتا بايد ميزديا

صبح زودانجام دادم ازدوبرندمختلف دوروزپشت سرهم منفی شد اما میترسم پس چرا پریودنمیشم