2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

116 بازدید | 14 پست

قرص جلوگیری میخورم روح و روانمو بهم میریزه افسردگی میگیرم. چ خاکی بریزم تو سرم ینی درمون دیگ ای نداره

دکتر نوشت ام ار ای از سرم گف برسی بشه پرولاکتینت

اسلاح سبک 

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم می‌خوردم ولی انقد داغون شدم گذاشتم کنار حالا الان دکتر گیاهی رفتم تا الان جواب داده خداروشکر 

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

پرولاکتینم بالاس

باید اونو درمان کنه.ولی قرص ضد بارداری اصلا جواب نیست.تنها کاری که میکنه تخدان هارو ضعیف میکنه.کلا اصلاح سبک برای این بیماری خوبه.شروع کنی نصف مشکلاتت رفع میشه

واقعا؟؟؟

اره گلم البته حالا اگه نمی‌خوای دکتر بری به من دکترم گفت هرروز پیاده روی ۴۵ دقیقه ای و هفته ای سه بار باشگاه رفتن معجزس‌.روغن سرخ کردنی و غذاهای فست فود هم ممنوعه.به جاش روغن زیتون

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

باید اونو درمان کنه.ولی قرص ضد بارداری اصلا جواب نیست.تنها کاری که میکنه تخدان هارو ضعیف میکنه.کلا ا ...

میگن باید تحرک داشته باشی.باشگاه ک اصلا دوس ندارم خسته میشم میرم ومیام.غذامم سعی میکنم سالم خوری کنم

میگن باید تحرک داشته باشی.باشگاه ک اصلا دوس ندارم خسته میشم میرم ومیام.غذامم سعی میکنم سالم خوری کنم

تحرک خیلی خوبه.باشگاه هم اگر نمیری تو خونه برقص یا اگر شنا بلدی برو استخر.یوگا هم خیلی خوبه.نهایت روزی نیم ساعت پیاده روی کن.سالم خوری رو در کنارش رژیم بگیر اگر اضافه وزن داری.قند و لبنیات هم حذف کن.غذای سرخ کردنی تا میتونی نخور.خوردن گرمی مثل خرما و موز و.. خیلی کمک میکنه بهت.مصرف آرد سفید رو خیلی بیار پایین.مثل نون و ماکارونی و ...چایی و قهوه هم تا میتونی مصرف ش رو کم کن.زیتون هم خوبه همراه غذا بخوری که یبوست نگیری.یبوست خودش 50 درصد علت تنبلیه.من این کارا رو انجام دادم خییییلی بهتر شدم تا جایی که باردار شدم

ب منم دکترم گفته پیاده روی کن ولی نمیرم

منم خیلی سختمه ولی مجبورم چون میگن تاثیر خیلی خیلی زیادی داره🙁

ازاین قرصه متنفرم گفته بخورولی عمرا بخوزم.من ۳ ماه خوردم افسردگی شدید گرفته بودم

نخوریا بنظرم بذارش کنار.من ال دی می‌خوردم یعنی اخلاقم خوابم خورد و خوراکم همه چی عوض شده بود.دکتر گیاهی خوب اگر سراغ داری برو اگه نه باشگاه و پیاده روی رو حتما برو.

من چند سال دکتر شیمیایی رفتم نتیجه نگرفتم اصن انگار نه انگار😕 امیدوارم شمام به زودی مشکلت حل بشه