2777
2789
عنوان

برا اولین بار دلمه درست کردم

447 بازدید | 28 پست

البته دلمه فلفلی و دلمه بادمجون 

حس میکنم گند خورده بهش هنوز سر گازه 😂😂توشم گوشت و برنج ریختم برا سسش عم گوجه خورد کردم با مواد داخل بادمجون ک در آورده بودم یعنی کل اساس دلمه رو زیر سوال بردم الانم یک ساعته رو شعله کمه با شعله پخش کن و دم کنی عم گذاشتم . بنظرتون ظهر قراره ناهار بخوریم یا نه 🤣🤣🤣

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلمه فقط برگ درخت انگور بقیش خوشمزه نیست فلفل دلمه که تلخ میشه

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
دلمه فقط برگ درخت انگور بقیش خوشمزه نیست فلفل دلمه که تلخ میشه

وای نگو نگو نگووووووو عاشق دلمه انگورم مخصوصا اگه خودم نپخته باشمش و یه ادم تمیز درستش کرده باشه چون ادم خودش ک درست میکنه دلش اونقدر ب غذا نمیره

میشه برا ظهور یه صلوات بفرستی؟🌱

نمیدونم شما چه دسته گلی به اب دادی

اما یادمه اولین بار که مامانم دلمه این مدلی پخت چقدددر بدمون اومد و خیلی کم خوردیم

چند وقت بعدش یه جای دیگه همین دلمه رو خوردیم اونجا بود که متوحه شدیم اونی که مامانم پخته بود مخشر بوذ

اما خودم الان که درست میکنم بچه هام ضعف میکنن براش

اره خوب چیزی میشه منم به عنوان نهار یه هلو پوست کندم پوستشو دادم به جوجه ها هلوش رو خودم خوردم

نوش جان کاش منم کوتا میومدم از هنر ریختن🤣🤣

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

وای نگو نگو نگووووووو عاشق دلمه انگورم مخصوصا اگه خودم نپخته باشمش و یه ادم تمیز درستش کرده باشه چون ...

طعم بهشت میده لعنتی جات خالی دیروز یه دل سیر خوردم 😁

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃