2777
2789
عنوان

امپول hcg

271 بازدید | 21 پست

سلام 

خانوما من این ماه بعد کلی قرص بالاخره یه فولی 19 و 15دارم و امپول hcg زدم. 

چندتا سوال داشتم 

اول اینکه الان از کیت تخمک گذاری استفاده کنم یا نه؟  

ماه پیش برای چند ماهم قرص دوفامد داد از شب 14 تا ده شب بخورم الان بخورمش یا اگه نطفه تشکیل شه مشکل داره؟ 

ببین من بارداری شیمیایی داشتم.دکترم دوفاستون داد تا اگه نطفه ای تشکیل شد بمونه. و اگه باردار نشدم سر وقت پری بیاد

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

این سوالات تخصصی هستن عزیزم مخصوصا سوال آخرت

به اینجا اطمینان نکن حتما با پزشکت مشورت کن

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتیhcgمیزنی کیت تخمک گذاری نیازی نیست ۳۶ساعت بعد تزریق اقدام کن و دوفامد هم از روز ۱۴بخور 

گران باش بگذار مردم بهایت را بپردازند ادمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند.
پس بخورمش  

اگه دکترت بهت داده اره بخور. خود سر که نخریدی

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
اگه دکترت بهت داده اره بخور. خود سر که نخریدی

اره دیگه خودش داده.  عزیزم شماهم با این امپول باردار شدین؟   راستش من بعد یکسال بالاخره فولی خوب داشتم خیلی نگرانم بابتش میترسم نشه،  یا اینکه چیزی بخورم نطفه بیفته

اره دیگه خودش داده.  عزیزم شماهم با این امپول باردار شدین؟   راستش من بعد یکسال بالاخره فو ...

سیمای عزیزم چرا انقدر استرس؟ به خودت بیا، اروم باش

ببین قبول داری بدون خواست خدا برگی از درخت نمیوفته؟؟تو امپول رو زدی، دیگه بسپار به خدا و هرچی که به صلاح و قسمتت

باشه.

اره دیگه خودش داده.  عزیزم شماهم با این امپول باردار شدین؟   راستش من بعد یکسال بالاخره فو ...

اشکالت اینه که می‌ترسی

باید کاملااا ریلکس باشی و اصلا فراموش کنی که میخای اقدام کنی

ان شالله خیر پیش میاد

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

اسی دکتر خودت نیست قبوله ولی دستور دارویی و آمپول و اقدامتو بهت داده که.یا برو از یه متخصص زنان دیگه ...

اره امپول رو که گفت جفتشو باهم بزن متفورمین و ادامه بده اوابوست هم دوباره نوشت. ولی من یادم رفت دوفامد رو بپرسم.