2777
2789
عنوان

مامانم😓😓

588 بازدید | 5 پست

سلام من کاربر آقا هستم اگه کسی راجبه ندول و توده تیروئید می‌دونه بهم بگه تجربشو واسه مامانم خیلی نگرانم اینم نتیجه سونوگرافیشه اگه میدونید کمک کنید

سونوگرافی تیروئید یا پاراتیروئید هر دو لوب تیروئید دارای ابعاد نرمال و اکوی پارانشیمال هتروژن می باشد . لوب راست : mm 21 * 25 * 53 لوب چپ : mm 43 * 23 * 15 ● دیامترایسم mm 12 باشد ندول Cystic به سایز mm 2 در لوب چپ تیروئید رویت شد . 1 = TIRADS ندول های متعدد به شرح زیر در لوب راست تیروئید رویت شد : ه 2 ندول Spongiform به ابعاد mm 12.5 * 16 و TIRADS = 1 9.5 * 7.4 mm 9 ه ندول هایپو اکو یا نمای Wider than taller فاقد میکروکلسیفیکاسیون به ابعاد 10 * 15.7 mm و TIRADS = 4 18.6 * 9.8 mm با توجه به سایز ندول های فوق ، FNA توصیه میگردد ندول های زیر در ناحیه ایسموس رویت شدند : ندول Cystic به ابعاد mm 2.1 * 4.5 ندول Solid هایپواکو با جز Cystic داخلی و فاقد میکروکلسیفیکاسیون به ابعاد mm 9.7 * 15.9 4 = TIRADS با توجه به سایز ندول های فوق ، FNA توصیه میگردد . چند لنف نود با نمای Reactive در زنجیره گردنی دو طرف به حداکثر SAD = 6 mm در سمت راست و به حداکثر mm 5.6 در سمت چپ رویت شد . لنفادنوپاتی یا ضایعه فضاگیر درنسج نرم گردن رویت نشد . TIRADS = 1 2 ندول هایپواکو با نمای Wider than taller و فاقد میکروکلسیفیکاسیون به ابعاد و mm 2.6 * 3.8 و TIRADS = 4 3.1 * 1.6 mm

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com