2777
2789
عنوان

شما بااین دوست چکار میکنین؟

93 بازدید | 9 پست

سلام 

یه دوستی دارم چندین ساله رفیقیم مثل دو خواهر 

البته الان متوجه شدم فقط من اونو خواهر میدونستم ولی اون منو بخاطر احتیاجش میخواسته 

هر وقت لنگ پول میشد بهش قرض میدادم حتی شده ۷/۸ ماه بعد پس داده 

اما موقع تولدم هیچ هدیه ای بهم نمیداد بااینکه من براش هدیه گرون میگرفتم 

یک موردی ک باعث شد جدیدا بهش حساس تر بشم این بود که چندین بار امسال خواستم برم خونه شون اولش میگفت بیا و فلان بعد نیم ساعت زنگ میزد ک اره شوهرم میخواد بره دندونپزشکی باید برم 

یا مادرشوهرش داره میاد خلاصه بعدش منو از سرش وا میکرد و دیگه نمیگفت حالا امروز ک نیستم فردا یا پس فردا هستم بیا 

خیلی این رفتار اخرش بهم برخورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم. ی همچین دوستی داشتم باهاش کات کردم 

فهمیدم اونی ک فقط عشق و محبت می‌کرده من بودم و در برابر این دوست داشتنه هیچی دریافت نکردم 

پس باهاش کات کردم 

البته بعد چند سال تازه دو زاریم افتاد 

اشتباهت این بود وقتی از اول دیدی ارزش برات قائل نمیشه این دوستی رو ادامه دادی ادم محتاج ی کادو نیس اما وقتی از ی نفر انتظار داری این کارا رو میکنه میخوره تو برجک ادم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
اشتباهت این بود وقتی از اول دیدی ارزش برات قائل نمیشه این دوستی رو ادامه دادی ادم محتاج ی کادو نیس ا ...

اشتباهم این بود ک همیشه ی خدا هر پولی خواست بهش قرض دادم و اونم منو ب چشم رفع نیازش دیده و نه بیشتر 

وگرنه من هدیه رو از رو دوست داشتنم میدادم ولی اون فقط برای رفع اینکه لنگ نمونه انگار بامن دوسته