2777
2789
عنوان

میشه بیاین

104 بازدید | 18 پست

الان حرف مامانم یادم اومد زمان اغتشاشات 

گفت خیلی از این دخترایی ک میگن تو اغتشاش کشته شدن واقعا خانواده خودشون کشتنشون اون وسطا انداختن گردن اغتشاش 

خودشون با دخترشون مشکل داشتن 

مغز مامانم همش دنبال قتل خانوادگیه،۳بارم تو این ۲۰سال کسی رو تحریک کرد ب کشتن من (یبار بابامو سال ۸۵ درحالیک ۸ماهه حامله بودم اونم منو مشت و لگد زد یبار سال ۸۶ب شوهرم یاد داد بکشش رضایت باباشو میارم یبار سال ۸۹ زمان طلاقم ب داداشم یاد داد این چاقو بهش بزن میگم اون اول بماها حمله کرده خودم شهادت میدم

مدرک ندارم سنم کم بود عقلم نرسید مدرک جمع کنم فقط،دوسال قبل ک خواهرمم(پرستار بیمارستانه) لنگه اونه تهدیدم کرد ک از خونه پرتم کنن بیرون گفتم نمیرم گفت شب ک بخوابی رو صورت آبجوش میریزم ترسیدم همون شب رفتم الان یکسال و نیمه خونه مامانم نرفتم خونه پدریمه حق الارث دارم ولی سند ب نام مامانمه واس این اینجور منو میندازن بیرون 

همین خواهر پلیدم سال ۸۹میخواستم واس کنکور بخونم دیپلم داشتم کتاب گام ب گام داداشمو برداشتم یکم درسها یادم بیاد تا دید داداشمو صدا زد کو کتابت کجاست کتابت 

از ترس ک داداشم کتکم نزنه کتاب گذاشتم سرجاش

اون اولین بار ب مامانم یاد داد زنگ بزن ۱۱۰بندازش بیرون

یعالمه بلا سرم اوردن تو سرما زمستون آذر ۹۲انداختنم بیرون 

الان کلیه هام ضعیف شده چنتا دکتر و جراح رفتم گفتن از استرس مزمنه با دارو و جراحی خوب نمیشی 

هرروز دارم عذاب میکشم میشه دعا کنین حالم خوب بشه خیلی سختم شده 💔💔 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🥺🥺🥺الان کجایی؟

فعلا ی خونه نزدیک خودشون مال خواهرمه ۴۰متری انباریه ی فرش انداختم حق ندارم ب وسایل مبل تلویزیون دست بزنم ۳تا خونه دیگم داره ک داده اجاره میگیره ازمنم اجاره میگیره هرروزم منت و فحش ک میندازمت بیرون 

دارم پول جمع میکنم برم 

مامانمم منو واس این کشوند اینجا ک زیرنظرش دادگاهها رو برم طلاق بگیرم خودش شوهرمو انتخاب کرد گفتم تحقیق بریم گفت حوصله ندارم گفتم نمیخام گفت پرتت میکنم بیرون قبلا انداخته ک کلیه هام سرماخورد ایندفعه کوتاه اومدم شوهرمم همدست مامانم بود بی پول انتخاب میکنه ک بعد ۲سال فهمیدم همش ب کارت شوهرم پول میریخت کنترل همچیمون دست مامانم باشه الانم شوهرم فرار کرده از ۹۸ رفته اول بابت طلاق پول ازم خواست منم محلش ندادم درس خوندم الان از پارسال خودش رفته تقاصای طلاق کرده

چنسالته انداختند بیرون کجا رفتی🙄

الان ۳۷اونسال ۲۵سالم بود دوماه رفتم حرم موندم چون میخواست مجبورم کنه با شوهرم اشتی کنم اون معتاد فاسده نوه خالمه با بدبختی ازش جدا شده بودم بااینک زن گرفته بود اومد واس مامانم روسری کادو اورد ک بگو دخترت برگرده 

مامانم قلدره میخاد ثابت کنه همیشه اختیار همچی با اونه گفت باید قبول کنی گفتم ن پرتم کرد بیرون 

زور فامیل بهش نمیرسه با همه قطع رابطه است یا سالی یبار فقط عزا و عروسی

الان ۳۷اونسال ۲۵سالم بود دوماه رفتم حرم موندم چون میخواست مجبورم کنه با شوهرم اشتی کنم اون معتاد فاس ...

🥲😭الهی بمیرم برات میتونسی  اون سال ب قانون بگی چرا الان افتادی دنبالش گلم 

الان متاهلی؟

گفتی حرم مشهدی؟؟

همسر خوش قلب من عاشقتم یکی یدونم❤️

همون سال ۹۰ یبار ادای مهربونها رو دراورد بعد نهار گفت آب میخای واس خواهرت اوردم واس تو هم بیارم من خر قبول کردم خوشحالم شدم بینمون فرق نمیزاره گفتم اره اورد خوردم ساعت ۱_۲ظهر بود ۲نصفه شب بیدار شدم هی گفتم منک کمبود خواب نداشتم چرا اینهمه خوابیدم 😭خواهرم بهم خندید خبرداشت بعد مامانم گفت قرص خواب اور ریخته تو آبم ببینن چقد خوابم میبره 

بخدا ازش میترسم سالی ک  آزاده نامداری فوت کرد روز تولدم بود رفتم خونه مامانم یهو گفت دیدی فلانی میگن خودکشی کرده ولی بنظرم کارشوهرشه اون قرص ریخته تو آب داده دست زنش(ینی آزاده)

میترسم همین بلا رو سرمنم بیاره چون تو مغزش میگذره واس این ترس دارم

🥲😭الهی بمیرم برات میتونسی  اون سال ب قانون بگی چرا الان افتادی دنبالش گلم  الان متاهلی؟ ...

الان نیفتادم دنبالش 

فقط میگم کاش مدرک داشتم چجوری ب قانون ثابت میکردم؟

الان ک سالها عذابم دادن کلیه هام داغون شده دکترا گفتن از استرس مزمنه معلومه الان یادم میفته از کارای مامانم 

الان نیفتادم دنبالش  فقط میگم کاش مدرک داشتم چجوری ب قانون ثابت میکردم؟ الان ک سالها عذابم دا ...

خب بخای ثابت کنی مادر و خواهرت از قرآن رد نمیشن حتما سوگند و قسم میخورن ک 

همسر خوش قلب من عاشقتم یکی یدونم❤️
خب بخای ثابت کنی مادر و خواهرت از قرآن رد نمیشن حتما سوگند و قسم میخورن ک 

نمیشه ثابت کنم 

رفتم مشاور گفت فقط فرار کن برو اونور شهر ی خونه اجاره کن 

کاش این مشاور ۱۰سال قبل میدیدم ن الان ک از پا دراومدم گاهی مریضیم عود میکنه خ درد میکشم 

فعلا ی خونه نزدیک خودشون مال خواهرمه ۴۰متری انباریه ی فرش انداختم حق ندارم ب وسایل مبل تلویزیون دست ...

آی خدا🥺🥺🥺ان شالله خدا کمکت کنه عزیزمممم .کاری چیزی نداری؟

پای هر چی که درسته بمون حتی اگه تنها موندی 
آی خدا🥺🥺🥺ان شالله خدا کمکت کنه عزیزمممم .کاری چیزی نداری؟

دارم واس آزمون میخونم گاهی کارای مامانم یادم میاد اعصابم خرد میشه میام نی نی سایت یکم درددل کنم سبک بشم خ تنهام 💔