2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فردا با مامانت میای دفتر پرندتون بدم یه نفس راحت از دست مدرسه بکشی

😂😂😂🤦🏾چشم 

+ شما رزمی کارین؟ خوش به حالتون.خیلی دوست داشتم منم رزمی کار یودم. به چشم برادری از دخترهای رزمی کار و قوی خیلی خوشم میاد

😂😂😂🤦🏾چشم  + شما رزمی کارین؟ خوش به حالتون.خیلی دوست داشتم منم رزمی کار یودم. به چشم برادر ...

😁😁

بله کاراته کار میکنم 

کاراته تا ۴۵ سالگی میشه اموزش دید الان هم دیر نشده میتونین ساد بگیرین

من خودم از ۵ سالگی کاراته کیو کوشین کار کردم با آسیب های زیادی که دیدم یبار دستم شکست یبار سرم آسیب دید با همه سختی ها و آسیب هاش الان که ۱۸ سالم سنسی هستم و دان ۳ دارم دیگه به عنوان هنر جو نمیرم باشگاه به عنوان سنسی میرم 

مننونم

😁😁 بله کاراته کار میکنم  کاراته تا ۴۵ سالگی میشه اموزش دید الان هم دیر نشده میتونین ساد بگی ...

چقدر جذاب.چقدر عالی. آفرین واقعا

والا ی ماهی رفتم بوکس، ولی خوب همه زیر20 و 15 بودند میخورد تو ذوقم!

باید خصوصی برم.

چقدر جذاب.چقدر عالی. آفرین واقعا والا ی ماهی رفتم بوکس، ولی خوب همه زیر20 و 15 بودند میخورد تو ذوقم ...

برو دنبال ورزشی که دوست داری 

و خودتو بادیگران مقایسه نکن موقعی که من برای اولین بار رفتم باشگاه همه کمربند نارنجی و آبی و...... بودن فقط منو دونفر دیگه سفید بودیم ولی خودمو مقایسه نکردم تلاش کردم موفق شدم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز