2821
2789
عنوان

گرمه گرممممم😐😐💔

292 بازدید | 31 پست

وای مثل اینکه برقامون مشکل پیدا کردن 

کولر خاموش شده 

بعضی لامپ ا کار نمیکنن🤐

تازه بیدار شدم رفتم دستشویی بعد خواستم برم حمام دیدم لامپ کار نمیکنه؟ 

کولرم از ساعت دو و سه خاموش شده😐

توی گرمای جنوبی ترین شهر خوزستان تصور کنید خودتون 

وای اعصابم خوردههههه 

بیدار شدم گفتم مامان هنوز خوب نشدن گفت نه آخه الان چرا میخوای بری حمام 

گفتم آخه دوستم دیشب بهم زنگ زد کار اداری داره میخوام همراهش برم یه دوش بگیرم حداقل😑

گفت تو و دوستتم دیوانه این هی ول میگردین😂🙄

بد تر عصبیم کرد حرفش

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

جهنمه دیگ خدام مارو وسط جهنم افرید

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی دارین میکشین واقعا تو دمای ۳۰ درجه اینجا داشتم ذوب میشدم 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

چی دارین میکشین واقعا تو دمای ۳۰ درجه اینجا داشتم ذوب میشدم 

اینجا ۶۰ درجه رسیدیم ساناز🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
کجایی

ابادان😂💔

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام
تهرانم خیلی گرمه  البته الان یه کم خنک شده ظهر بشه باز آتیش میباره

ما شبامونم جهنمیه

نمیدونم خدا میخاد مارو اون دنیا با چی بترسونه😅😅😅احتمالا بچه های خوزستان بفرسته تو یخ ها عذاب بده

ما شبامونم جهنمیه نمیدونم خدا میخاد مارو اون دنیا با چی بترسونه😅😅😅احتمالا بچه های خوزستان بفرسته ...

م بچه کوهدشت و اونورام کاش اونجا بودم حداقل سرد تره 🙃مردم از گرما دیروز ساعت یازده رفتم خرید برای خونه😂

داشتم ذوب میشدم وسیله هم دستم بود سنگین

اینجا ۶۰ درجه رسیدیم ساناز🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یا خدا😐😐😐😐😐 فکر کنم دیگه واقعا آب بشم اگه اونجا باشم پارسال بابام داشت میومد از اون ور اصلا میگفت ماشین میرفت تو آسفالت اب شده از بس داغهههه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

عزیزم دوش بگیر خنک شی حداقل؛ حالا بیرون چجوری میخوای بری ت این هوا    

برق حمام هم رفته😂😐

کار دارم با رفیقم نیاز داره منم برم باهاش بیرون 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792