2777
2789
عنوان

مشاعره

50 بازدید | 8 پست

سلام

بیاین درجه اول شعرهایی که خودمون سرودیم رو بگین بعد شعر شاعران بزرگ رو نقل قول کنیم.

بادتونازنینم بند دلم گشاید

روی چوماه بدرت راحت جان گشاید

تقدیم به همسرم سال۷۸

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود.

دردل شوق دیدارتو دیوانه ترم کرد ...کاش این باربیایی و ببینم رخ ماهت

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عکس رخ عزیزت جام میم بزیبد عشق به تو حبیبم عشق دگر گشاید.

شب است ومنم وسکوت وتنهایی...تویی ومنم انکه دیده بی وفایی 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

دقت کرده باشید تمام ابیات شعر های من هم وزن و قافیه هستند با د تموم میشن نمیشه که همه با د شروع کنن ومن با هرچی ضمنا سال ۷۸ خودم این غزل رو سرودم.

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز